Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11193
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛозінський, Микола Владиславович-
dc.contributor.authorКубрак, Світлана Миколаївна-
dc.contributor.authorСидорова, Ірина Марківна-
dc.contributor.authorLozinskyi, Mykola-
dc.contributor.authorKubrak, Svetlana-
dc.contributor.authorSidorova, Irina-
dc.date.accessioned2024-04-29T06:28:16Z-
dc.date.available2024-04-29T06:28:16Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationОвочівництво: Методичні вказівки для забезпечення самостійної ро¬боти студентів агрономічного факультету з модуля "Однорічні овочеві культури" за кредитно-модульною системою навчання / М.В. Лозінський, С.М. Кубрак, І.М. Сидорова.- Біла Церква, 2019.- 67с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11193-
dc.descriptionMethodical guidelines are compiled in accordance with the credit-module system of studying the material and provide for a rating assessment of students' knowledge. The course is divided into 5 modules, for each of which students are offered the content of the lecture course, the topics of laboratory-practical classes and the order of their processing. Developed in accordance with the Bologna Declaration.uk_UA
dc.description.abstractМетодичні вказівки складені відповідно до кредитно-модульної системи вивчення матеріалу і передбачають рейтингову оцінку знань студентів. Курс поділено на 5 модулів, за кожним з яких студентам пропонується зміст лекцій¬ного курсу, теми лабораторно-практичних занять та порядок їх опрацювання. Розроблено згідно з Болонською декларацією.uk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectогірокuk_UA
dc.subjectпомідорuk_UA
dc.subjectперецьuk_UA
dc.subjectбаклажанuk_UA
dc.subjectфізалісuk_UA
dc.subjectкавунuk_UA
dc.subjectкабачокuk_UA
dc.subjectcucumberuk_UA
dc.subjecttomatouk_UA
dc.subjectpepperuk_UA
dc.subjecteggplantuk_UA
dc.subjectwatermelonuk_UA
dc.subjectzucchiniuk_UA
dc.subjectphysalisuk_UA
dc.titleОвочівництво: Методичні вказівки для забезпечення самостійної ро¬боти студентів агрономічного факультету з модуля "Однорічні овочеві культури"uk_UA
dc.title.alternativeVegetable growing: Methodological guidelines for ensuring the independent work of students of the agronomic faculty from the module "Annual vegetable crops"uk_UA
dc.typeМетодичні рекомендаціїuk_UA
dc.identifier.udc635.36:631.526.3 (477.41)uk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Овочівництво. Методичні вказівки. частина 2.pdf658,17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.