Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11193
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лозінський, Микола Владиславович | - |
dc.contributor.author | Кубрак, Світлана Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Сидорова, Ірина Марківна | - |
dc.contributor.author | Lozinskyi, Mykola | - |
dc.contributor.author | Kubrak, Svetlana | - |
dc.contributor.author | Sidorova, Irina | - |
dc.date.accessioned | 2024-04-29T06:28:16Z | - |
dc.date.available | 2024-04-29T06:28:16Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Овочівництво: Методичні вказівки для забезпечення самостійної ро¬боти студентів агрономічного факультету з модуля "Однорічні овочеві культури" за кредитно-модульною системою навчання / М.В. Лозінський, С.М. Кубрак, І.М. Сидорова.- Біла Церква, 2019.- 67с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11193 | - |
dc.description | Methodical guidelines are compiled in accordance with the credit-module system of studying the material and provide for a rating assessment of students' knowledge. The course is divided into 5 modules, for each of which students are offered the content of the lecture course, the topics of laboratory-practical classes and the order of their processing. Developed in accordance with the Bologna Declaration. | uk_UA |
dc.description.abstract | Методичні вказівки складені відповідно до кредитно-модульної системи вивчення матеріалу і передбачають рейтингову оцінку знань студентів. Курс поділено на 5 модулів, за кожним з яких студентам пропонується зміст лекцій¬ного курсу, теми лабораторно-практичних занять та порядок їх опрацювання. Розроблено згідно з Болонською декларацією. | uk_UA |
dc.publisher | БНАУ | uk_UA |
dc.subject | огірок | uk_UA |
dc.subject | помідор | uk_UA |
dc.subject | перець | uk_UA |
dc.subject | баклажан | uk_UA |
dc.subject | фізаліс | uk_UA |
dc.subject | кавун | uk_UA |
dc.subject | кабачок | uk_UA |
dc.subject | cucumber | uk_UA |
dc.subject | tomato | uk_UA |
dc.subject | pepper | uk_UA |
dc.subject | eggplant | uk_UA |
dc.subject | watermelon | uk_UA |
dc.subject | zucchini | uk_UA |
dc.subject | physalis | uk_UA |
dc.title | Овочівництво: Методичні вказівки для забезпечення самостійної ро¬боти студентів агрономічного факультету з модуля "Однорічні овочеві культури" | uk_UA |
dc.title.alternative | Vegetable growing: Methodological guidelines for ensuring the independent work of students of the agronomic faculty from the module "Annual vegetable crops" | uk_UA |
dc.type | Методичні рекомендації | uk_UA |
dc.identifier.udc | 635.36:631.526.3 (477.41) | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні видання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Овочівництво. Методичні вказівки. частина 2.pdf | 658,17 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.