Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11193
Назва: | Овочівництво: Методичні вказівки для забезпечення самостійної ро¬боти студентів агрономічного факультету з модуля "Однорічні овочеві культури" |
Інші назви: | Vegetable growing: Methodological guidelines for ensuring the independent work of students of the agronomic faculty from the module "Annual vegetable crops" |
Автори: | Лозінський, Микола Владиславович Кубрак, Світлана Миколаївна Сидорова, Ірина Марківна Lozinskyi, Mykola Kubrak, Svetlana Sidorova, Irina |
Ключові слова: | огірок;помідор;перець;баклажан;фізаліс;кавун;кабачок;cucumber;tomato;pepper;eggplant;watermelon;zucchini;physalis |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | БНАУ |
Бібліографічний опис: | Овочівництво: Методичні вказівки для забезпечення самостійної ро¬боти студентів агрономічного факультету з модуля "Однорічні овочеві культури" за кредитно-модульною системою навчання / М.В. Лозінський, С.М. Кубрак, І.М. Сидорова.- Біла Церква, 2019.- 67с. |
Короткий огляд (реферат): | Методичні вказівки складені відповідно до кредитно-модульної системи вивчення матеріалу і передбачають рейтингову оцінку знань студентів. Курс поділено на 5 модулів, за кожним з яких студентам пропонується зміст лекцій¬ного курсу, теми лабораторно-практичних занять та порядок їх опрацювання. Розроблено згідно з Болонською декларацією. |
Опис: | Methodical guidelines are compiled in accordance with the credit-module system of studying the material and provide for a rating assessment of students' knowledge. The course is divided into 5 modules, for each of which students are offered the content of the lecture course, the topics of laboratory-practical classes and the order of their processing. Developed in accordance with the Bologna Declaration. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11193 |
УДК: | 635.36:631.526.3 (477.41) |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні видання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Овочівництво. Методичні вказівки. частина 2.pdf | 658,17 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.