Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Навчальні видання
Наукові публікації
Інші публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 12.
назад
1
2
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2019
Профіль флейвору вершкового масла з біоантиоксидантами
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Мазур, Тетяна Григорівна
;
Mazur, Tetyana
;
Калініна, Галина Петрівна
;
Kalinina, Galina
2019
Інноваційні технології морозива із функціональними інгредієнтами
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2019
Функціональні інгредієнти у рецептурі низькокалорійного морозива
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2019
Вплив режимів теплової обробки молока на властивості кисломолочних продуктів
Куць, Юлія Анатоліївна
;
Kuts, Yuliia
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2019
Ферментированный напиток из козьего молока с цикорием
Гребельник, Оксана Петровна
;
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
2019
Спосіб удосконалення складу поживного середовища для личинки Chironomus
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
;
Король-Безпала, Леся Петрівна
;
Korol'-Bezpala, Lesya
2019
Впровадження НАССР у молочних господарствах
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
;
Рябоконь, Наталія
;
Riabokon, Natalia
2019
Інноваційні підходи у виробництві морозива
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
;
Федорук, Наталія Миколаївна
;
Fedoruk, Natalia
2019
Застосування натуральних фарбників у технології м’ясних продуктів
Калініна, Галина Петрівна
;
Kalinina, Galina
2019
Californian worms biomass growth and its zinc accumulation under different concentrations of the metal in the nutrient medium
Merzlov, Serhii
;
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Mashkin, Yurii
;
Машкін, Юрій Олексійович
;
Karkach, Peter
;
Каркач, Петро Михайлович
;
Sobolev, Alexander
;
Соболєв, Олександр Іванович
;
Rozputnyi, Oleksandr
;
Розпутній, Олександр Іванович
;
Kharchenko, Alexander
;
Харченко, Олександр Васильович
Перегляд
Автор
4
Narizhniy, Serhiy
4
Наріжний, Сергій Анатолійович
3
Hrebelnyk, Oksana
3
Merzlov, Serhii
3
Minorova, Antonina
3
Rudakova, Tetiana
3
Гребельник, Оксана Петрівна
3
Мерзлов, Сергій Віталійович
3
Мінорова, Антоніна Володимирівна
3
Рудакова, Тетяна Василівна
.
далі >
Тема
4
inulin
4
whey protein concentrate
4
концентрат сироваткових білків
4
інулін
3
functional foods
3
functional ingredients
3
low-calorie ice cream
3
rice flour
3
whey
3
низькокалорійне морозиво
.
далі >
Has File(s)
12
true
Тип матеріалу
6
Тези доповідей, Матеріали конфере...
5
Стаття
1
Патент