Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Навчальні видання
Наукові публікації
Інші публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 221-230 зі 232.
назад
1
...
20
21
22
23
24
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2023
Формування структури низькокалорійного морозива із рослинними складовими
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
;
Білий, Вадим Юрійович
;
Bilyi, Vadym
;
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Вежлівцева, Світлана Петрівна
;
Vezhlivtseva, Svitlana
2023
Вплив рослинних інгредієнтів на структурно-механічні властивості низькокалорійного морозива
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
;
Білий, Вадим Юрійович
;
Bilyi, Vadym
;
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Вежлівцева, Світлана Петрівна
;
Vezhlivtseva, Svitlana
2023
Якість ферментованого молоковмісного продукту з комбінованим жировим складом
Андреус, Світлана Миколаївна
;
Andreus, Svitlana
;
Романчук, Ірина Олегівна
;
Romanchuk, Irina
;
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Моісеєва, Людмила Олексіївна
;
Moiseeva, Liudmyla
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2023
Наукові підходи щодо створення технології структурованих молочних десертів з комбінованим складом сировини
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Моісеєва, Людмила Олексіївна
;
Moiseeva, Liudmyla
;
Крушельницька, Наталя Леонідівна
;
Krushelnytska, Natalia
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2023
Використання ферментно-бактеріальної композиції в біотехнології безлактозних молочних продуктів на основі вторинної молочної сировини
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Крушельницька, Наталя Леонідівна
;
Krushelnytska, Natalia
;
Моісеєва, Людмила Олексіївна
;
Moiseeva, Liudmyla
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2023-12-12
Якісні показники ферментованого молоковмісного продукту з комбінованим складом сировини під час зберігання
Андреус, Світлана Миколаївна
;
Andreus, Svitlana
;
Романчук, Ірина Олегівна
;
Romanchuk, Irina
;
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2023
Fatty acid composition in the quail's blood plasma under nanoselenium and probiotics diet
Цехмістренко, Оксана Сергіївна
;
Tsekhmistrenko, Оksana
;
Цехмістренко, Світлана Іванівна
;
Tsekhmistrenko, Svitlana
;
Бітюцький, Володимир Семенович
;
Bityutskyy, Volodymyr
2023
Fatty acid composition of quail blood erythrocyte membranes under condition of feeding sodium selenite and nanoselenium
Цехмістренко, Оксана Сергіївна
;
Tsekhmistrenko, Оksana
;
Шулько, Ольга Павлівна
;
Shulko, Olha
;
Гаюк, Надія Володимирівна
;
Gayuk, Nadiia
;
Онищенко, Любов Степанівна
;
Onyshchenko, Liuba
2023
Вплив умов ферментації на властивості молоковмісного продукту з комбінованим складом жирової фази
Андреус, Світлана Миколаївна
;
Andreus, Svitlana
;
Романчук, Ірина Олегівна
;
Romanchuk, Irina
;
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2022
An effect of cerium dioxide nanoparticles on metabolic processes in the body of broiler chickens
Цехмістренко, Оксана Сергіївна
;
Tsekhmistrenko, Оksana
;
Бітюцький, Володимир Семенович
;
Bityutskii, Volodymyr
;
Цехмістренко, Світлана Іванівна
;
Tsekhmistrenko, Svitlana
;
Демченко, Олександр Анатолійович
;
Demchenko, Alexander
;
Співак, Микола Якович
;
Spivak, Mykola
Перегляд
Автор
89
Narizhniy, Serhiy
83
Наріжний, Сергій Анатолійович
48
Димань, Тетяна Миколаївна
45
Dyman, Tatyana
43
Merzlov, Serhii
42
Мерзлов, Сергій Віталійович
36
Zagoruy, Ludmila
33
Загоруй, Людмила Петрівна
28
Minorova, Antonina
28
Rudakova, Tetiana
.
далі >
Тема
22
антиоксиданти
19
milk fat
19
молочний жир
17
поживне середовище
16
antioxidants
16
dispersion
15
emulsion
14
technological stability
14
окиснення
14
технологічна стійкість
.
далі >
за датою випуску
78
2020 - 2024
116
2010 - 2019
38
2003 - 2009
Тип матеріалу
123
Стаття
88
Тези доповідей, Матеріали конфере...
15
Патент
2
Автореферат
2
Методичні рекомендації
1
Дисертація
1
Книга