Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Навчальні видання
Наукові публікації
Інші публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 11-20 зі 88.
назад
1
2
3
4
5
...
9
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2020
Перспективи підвищення біологічної цінності майонезів
Калініна, Галина Петрівна
;
Kalinina, Galina
;
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Мазур, Тетяна Григорівна
;
Mazur, Tetyana
2020
Оптимальні біотехнологічні умови для вирощування личинок Chironomus
Король-Безпала, Леся Петрівна
;
Korol'-Bezpala, Lesya
2020
Особливості нормалізації сировини за виробництва сиру кисломолочного
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
2020
Встановлення оптимальних температурних режимів на збереження та розвиток личинок Chironomus
Король-Безпала, Леся Петрівна
;
Korol'-Bezpala, Lesya
;
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
;
Король, Алла Петрівна
;
Korol, Alla
;
Федорук, Наталія Миколаївна
;
Fedoruk, Natalia
;
Безпалий, Іван Федорович
;
Bezpalyi, Ivan
2007
Antioxidative potential of spices in milk fat
Dyman, Tatyana
;
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Загоруй, Людмила Петрівна
2011
Поліпшення якості жировмісних продуктів за допомогою антиоксидантів ролинного походження
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Мазур, Тетяна Григорівна
;
Mazur, Tetyana
;
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
2011
Поліпшення якості жировмісних продуктів за допомогою антиоксидантів ролинного походження
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
;
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Мазур, Тетяна Григорівна
;
Mazur, Tetyana
2013
Поліпшення якості ковбасних виробів за допомогою біоантиоксидантів
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Мазур, Тетяна Григорівна
;
Mazur, Tetyana
;
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
2011
Антиоксидантні властивості рослинних олій у молочному жирі
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
;
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
2007
Жирнокислотний склад молочного жиру з біоантиоксидантами
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
Перегляд
Автор
32
Narizhniy, Serhiy
27
Наріжний, Сергій Анатолійович
17
Zagoruy, Ludmila
15
Загоруй, Людмила Петрівна
13
Minorova, Antonina
13
Король-Безпала, Леся Петрівна
13
Мінорова, Антоніна Володимирівна
12
Rudakova, Tetiana
12
Рудакова, Тетяна Василівна
11
Цехмістренко, Оксана Сергіївна
.
далі >
Тема
9
nutrient medium
9
поживне середовище
8
Chironomus larvae
7
антиоксиданти
7
окиснення
6
dispersion
6
emulsion
6
fat globules
6
inulin
6
milk fat
.
далі >
за датою випуску
39
2020 - 2024
40
2010 - 2019
9
2006 - 2009