Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Навчальні видання
Наукові публікації
Інші публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 11-20 зі 48.
назад
1
2
3
4
5
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2007
Antioxidative potential of spices in milk fat
Dyman, Tatyana
;
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Загоруй, Людмила Петрівна
2011
Проблема харчового лістеріозу в сучасних умовах
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
;
Мазур, Тетяна Григорівна
;
Mazur, Tetyana
;
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
2011
Поліпшення якості жировмісних продуктів за допомогою антиоксидантів ролинного походження
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Мазур, Тетяна Григорівна
;
Mazur, Tetyana
;
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
2011
Поліпшення якості жировмісних продуктів за допомогою антиоксидантів ролинного походження
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
;
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Мазур, Тетяна Григорівна
;
Mazur, Tetyana
2013
Поліпшення якості ковбасних виробів за допомогою біоантиоксидантів
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Мазур, Тетяна Григорівна
;
Mazur, Tetyana
;
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
2011
Антиоксидантні властивості рослинних олій у молочному жирі
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
;
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
2007
Методичні рекомендації щодо застосування антиоксидантів рослинного походження для гальмування авто окиснення молочного жиру
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
2020
Значення вибіркової дисципліни «Екотрофологія» у підготовці компетентнісно-орієнтованого фахівця для агропродовольчого сектора економіки
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tetyana
2013
Indikatoren zur Erfassung genetischer Vielfalt in biologischen und nicht-biologischen Landwirtschaftssystemen
Last, Luisa
;
Arndorfer, Michaela
;
Bailey, Debra
;
Balázs, Katalin
;
Dennis, Peter
;
Dyman, Tetyana
;
Fjellstad, Wendy
;
Friedel, Jürgen K.
;
Garchi, Salah
;
Geijzendorffer, Ilse
;
Herzog, Felix
;
Jeanneret, Philippe
;
Jongman, Rob
;
Kainz, Maximilian
;
Lüscher, Gisela
;
Moreno, Gerardo
;
Nkwiine, Charles
;
Paoletti, Maurizio
;
Pointereau, Philippe
;
Sarthou, Jean-Pierre
;
Schneider, Manuel
;
Stoyanova, Siyka
;
Wolfrum, Sebastian
;
Kölliker, Roland
;
Димань, Тетяна Миколаївна
2018
Population genetic structure of the Ukrainian black-pied dairy breed with the genome BoLA-DRB3
Suprovych, Tetyana
;
Dyman, Tetyana
;
Suprovych, Mykola
;
Karchevska, Tetyana
;
Koval, Tetyana
;
Kolodiy, Valentyna
;
Супрович, Тетяна Михайлівна
;
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Супрович, Микола Петрович
;
Карчевська, Тетяна Миколаївна
;
Коваль, Тетяна В'ячеславівна
;
Колодій, Валентина Анатоліївна
Перегляд
Автор
44
Dyman, Tatyana
22
Zagoruy, Ludmila
21
Загоруй, Людмила Петрівна
11
Oblap, Ruslan
11
Мазур, Тетяна Григорівна
11
Облап, Руслан Васильович
10
Mazur, Tetyana
10
Novak, Natalia
10
Новак, Наталія Борисівна
6
Plivachuk, Olena
.
далі >
Тема
16
антиоксиданти
15
milk fat
15
молочний жир
11
antioxidants
11
окиснення
11
прянощі
6
spices
6
пероксидне число
5
antioxidant activity
5
bioantioxidants
.
далі >
за датою випуску
4
2020 - 2023
31
2010 - 2019
13
2003 - 2009
Has File(s)
48
true
Тип матеріалу
32
Стаття
10
Тези доповідей, Матеріали конфере...
5
Патент
1
Методичні рекомендації