Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Навчальні видання
Наукові публікації
Інші публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-5 зі 5.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2012
Розробка технології збитих сметанних десертів оздоровчого характеру
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
2009
Сироватковий напій прямого підкислення
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
;
Скорченко, Тетяна Анатоліївна
;
Skorchenko, Tetyana
2023
Формування структури низькокалорійного морозива із рослинними складовими
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
;
Білий, Вадим Юрійович
;
Bilyi, Vadym
;
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Вежлівцева, Світлана Петрівна
;
Vezhlivtseva, Svitlana
2023
Вплив умов ферментації на властивості молоковмісного продукту з комбінованим складом жирової фази
Андреус, Світлана Миколаївна
;
Andreus, Svitlana
;
Романчук, Ірина Олегівна
;
Romanchuk, Irina
;
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2024
Дослідження формування структури молочних десертів з комбінованим складом сировини під впливом технологічних чинників
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Моісеєва, Людмила Олексіївна
;
Moiseeva, Liudmyla
;
Крушельницька, Наталя Леонідівна
;
Krushelnytska, Natalia
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
;
Король-Безпала, Леся Петрівна
;
Korol-Bezpala, Lesia
Перегляд
Автор
3
Narizhniy, Serhiy
3
Rudakova, Tetiana
3
Наріжний, Сергій Анатолійович
3
Рудакова, Тетяна Василівна
2
Hrebelnyk, Oksana
2
Minorova, Antonina
2
Гребельник, Оксана Петрівна
2
Мінорова, Антоніна Володимирівна
1
Andreus, Svitlana
1
Bilyi, Vadym
.
далі >
Тема
2
rheological indicators
2
rheological parameters
2
органолептичні показники
1
apple drink
1
combined composition of raw mater...
1
consistency
1
creams
1
dairy desserts
1
direct application preparations
1
fermented milk-containing product
.
далі >
за датою випуску
3
2020 - 2024
1
2010 - 2019
1
2009 - 2009
Has File(s)
5
true
Тип матеріалу
4
Стаття
1
Патент