Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2115
Назва: | Сироватковий напій прямого підкислення |
Інші назви: | Whey beverage of direct acidification Сывороточный напиток прямого подкисления |
Автори: | Гребельник, Оксана Петрівна Hrebelnyk, Oksana Скорченко, Тетяна Анатоліївна Skorchenko, Tetyana |
Ключові слова: | сироватковий напій прямого підкислення;пектин;лимонна кислота;яблучний сік;органолептичні показники;реологічні показники;whey beverage of direct acidification;pectin;lemon acid;apple drink;organoleptic properties;rheological properties;сывороточный напиток прямого подкисления;лимонная кислота;яблочный сок;органолептические показатели;реологические показатели |
Дата публікації: | 2009 |
Бібліографічний опис: | Гребельник О.П. Сироватковий напій прямого підкислення: патент на корисну модель№ 45779 МПК (2009) А23С 21/00 / О.П.Гребельник. Т.А.Скорченко .- заявл. 12.06.2009, опублік. 25.11.2009; бюл. № 22 .- 4 с. |
Короткий огляд (реферат): | Сироватковий напій прямого підкислення, що містить молочну неосвітлену сироватку, цукор, пектин, який відрізняється тим, що у сироватку додається підкислююча композиція з лимонної кислоти та яблучного соку, взятих у пропорції 1:50. Сывороточный напиток прямого подкисления, содержащий молочную неосветленную сыворотку, сахар, пектин, который отличается тем, что в сыворотку добавляется подкисляющая композиция с лимонной кислоты и яблочного сока, взятых в пропорции 1:50. |
Опис: | Whey beverage of direct acidification containing clarified whey, sugar, pectin and others. The drink is characterized by the addition of an acidifying composition of citric acid and apple drink taken in a ratio of 1:50. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2115 |
УДК: | 637.147 |
Розташовується у зібраннях: | Інші публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Syrovatkovyi_napii.pdf | 353,27 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.