Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів : [126]
Головна сторінка фонду
Перегляд статистики
Перегляд
Зібрання цього фонду
Навчальні видання
[0]
Наукові публікації
[124]
Інші публікації
[2]
Перегляд
Автор
1
Bila, Viktoriia
1
Bomko, Lidiia
1
Borshch, Oleksandr
1
Cherniavskyі, Oleksandr
1
Chernyavskyy, Oleksandr
1
Chupryna, Oksana
1
Dudnyk, Oleksandr
1
Dyman, Tetiana
1
Dzhmil, Volodymyr
1
Fedorchenko, Maxym
.
< попередня
далі >
Тема
13
heart
13
rabbits
13
серце
12
кролі
10
brain
10
мозок
6
консервант
5
bacteria
5
modified gelatin
5
бактерії
.
далі >
за датою випуску
61
2020 - 2024
61
2010 - 2019
4
2008 - 2009
Has File(s)
126
true
Тип матеріалу
82
Стаття
43
Тези доповідей, Матеріали конфере...
1
Патент