Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів : [117]
Головна сторінка фонду
Перегляд статистики
Перегляд
Зібрання цього фонду
Навчальні видання
[0]
Наукові публікації
[116]
Інші публікації
[1]
Перегляд
Автор
1
Лобова, Оксана Володимирівна
1
Любич, Віталій Володимирович
1
Мартинюк, Андрій Тимофійович
1
Маханна, Біл
1
Машкін, Юрій Олексійович
1
Мельник, Вікторія Олександрівна
1
Мерзлов, Сергей Витальевич
1
Мерзлова, Галина Викторовна
1
Моргун, Богдан Володимирович
1
Невлад, Володимир Іванович
.
< попередня
далі >
Тема
13
heart
13
rabbits
13
серце
12
кролі
10
brain
10
мозок
6
консервант
5
bacteria
5
modified gelatin
5
бактерії
.
далі >
за датою випуску
52
2020 - 2024
61
2010 - 2019
4
2008 - 2009
Has File(s)
117
true
Тип матеріалу
82
Стаття
35
Тези доповідей, Матеріали конфере...