Пошук


Поточні фільтри:

Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 39.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Перспективи використання рослинних добавок як інгібіторів окиснення харчових жирівЗагоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana
2020Перспективи підвищення біологічної цінності майонезівКалініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana
2020Оптимальні біотехнологічні умови для вирощування личинок ChironomusКороль-Безпала, Леся Петрівна; Korol'-Bezpala, Lesya
2020Особливості нормалізації сировини за виробництва сиру кисломолочногоГребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana
2020Встановлення оптимальних температурних режимів на збереження та розвиток личинок ChironomusКороль-Безпала, Леся Петрівна; Korol'-Bezpala, Lesya; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Король, Алла Петрівна; Korol, Alla; Федорук, Наталія Миколаївна; Fedoruk, Natalia; Безпалий, Іван Федорович; Bezpalyi, Ivan
2020Дослідження показників якості концентрату сироваткових білківЗайченко, Сергій Вікторович; Zaichenko, Serhiy; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2021Ефективність штамів з β -галактозидазною активністю у технологіях ферментованих молочних продуктівВежлівцева, Світлана Петрівна; Vezhlivtseva, Svitlana; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2020Якісні показники меланжу із яєць страусів африканських залежно від режимів термічної обробкиФедорук, Наталія Миколаївна; Fedoruk, Natalia; Федорук, Юрій Васильович; Fedoruk, Yurii
2021Мікробіологічний склад посліду птиці за його компостування із біодеструкторомОсіпенко, Інна Станіславівна; Osipenko, Inna; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii
2021Застосування ферментного препарату β-галактози для отримання згущеного низьколактозного молочного продукту зі зниженим вмістом жируВежлівцева, Світлана Петрівна; Vezhlivtseva, Svitlana; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy