Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
???browse.menu.type???
Help
Language
українська
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Search
Search:
All of DSpace
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Наукові публікації
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.type???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.type???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 11 (Search time: 0.0 seconds).
previous
1
2
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2013
Збільшення строку придатності до споживання стерилізованого вершкового масла
Ломова, Неоніла Миколаївна
;
Lomova, Neonila
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2005
Антиоксидантний потенціал ефірних олій спецій у молочному жирі
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
2003
Застосування біоантиоксидантів для підвищення стійкості вершкового масла
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
;
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
2004
Антиоксиданти біологічного походження у молочному жирі
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
;
Ільніцький, Микола Григорович
;
Ilnitskiy, Мikolay
2020
Перспективи використання рослинних добавок як інгібіторів окиснення харчових жирів
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Калініна, Галина Петрівна
;
Kalinina, Galina
;
Мазур, Тетяна Григорівна
;
Mazur, Tetyana
2013
Поліпшення якості ковбасних виробів за допомогою біоантиоксидантів
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Мазур, Тетяна Григорівна
;
Mazur, Tetyana
;
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
2011
Антиоксидантні властивості рослинних олій у молочному жирі
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
;
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
2007
Методичні рекомендації щодо застосування антиоксидантів рослинного походження для гальмування авто окиснення молочного жиру
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
2004
Стерилізоване консервоване масло: науковці дослідили технологічні аспекти його виготовлення
Ломова, Неоніла Миколаївна
;
Lomova, Neonila
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2004
Дослідження нових видів стерилізованого консервованого масла
Ломова, Неоніла Миколаївна
;
Lomova, Neonila
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
Discover
Author
7
Zagoruy, Ludmila
7
Загоруй, Людмила Петрівна
6
Dyman, Tatyana
6
Димань, Тетяна Миколаївна
3
Lomova, Neonila
3
Narizhniy, Serhiy
3
Ломова, Неоніла Миколаївна
3
Наріжний, Сергій Анатолійович
2
Mazur, Tetyana
2
Мазур, Тетяна Григорівна
.
next >
Subject
11
антиоксиданти
7
окиснення
5
milk fat
5
молочний жир
4
пероксидне число
3
black
3
fatty acid composition
3
oxidation
3
red pepper
3
sterilization
.
next >
Date issued
5
2010 - 2020
6
2003 - 2009
Has File(s)
11
true
???jsp.search.facet.refine.type???
6
Стаття
4
Тези доповідей, Матеріали конфере...
1
Методичні рекомендації