Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів
Генетики, розведення та селекції тварин
Гігієни тварин та основ санітарії
Технології виробництва молока і м’яса
Технології виробництва продукції птахівництва та свинарства
Технології кормів, кормових добавок і годівлі тварин
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Хімії
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 48.
назад
1
2
3
4
...
5
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2022
Use of probiotics in feed for fattening pigs - guarantee of quality and safe products
Kuzmenko, Oksana
;
Кузьменко, Оксана Анатоліївна
;
Tytariova, Olena
;
Титарьова, Олена Михайлівна
;
Horchanok, Anna
;
Горчанок, Анна Володимирівна
2022
Dairy productivity and indicators of quality and safety of milk of alpine and saanen goats
Pirova, Liudmyla
;
Пірова, Людмила Вікторівна
;
Kosior, Lesia
;
Косіор, Леся Тарасівна
;
Lastovska, Iryna
;
Ластовська, Ірина Олександрівна
;
Borshch, Oleksandr
;
Борщ, Олександр Олександрович
2022
Насіння амаранту – біологічно цінна добавка у технології молочних продуктів
Калініна, Галина Петрівна
;
Kalinina, Galina
;
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
;
Роль, Наталія Валеріївна
;
Rol, Nataliia
2022
Аналіз споживання м'ясної снекової продукції студентами
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Мігель, Єлизавета
;
Migel, Elizaveta
2022
Технологія низькокалорійного молочного морозива
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
;
Вежлівцева, Світлана Петрівна
;
Vezhlivtseva, Svitlana
2022
Біоакумуляція Селену дощовими черв'яками (Eisenia Fetida) у вермікомпостуванні
Цехмістренко, Оксана Сергіївна
;
Tsekhmistrenko, Oksana
;
Онищенко, Любов Степанівна
;
Onyshchenko, Liubov
;
Шулько, Ольга Павлівна
;
Shulko, Olha
2022
Екологічний синтез наночастинок селену
Цехмістренко, Світлана Іванівна
;
Tsekhmistrenko, Svitlana
;
Бітюцький, Володимир Семенович
;
Bityutskii, Volodymyr
;
Цехмістренко, Оксана Сергіївна
;
Tsekhmistrenko, Оksana
;
Демченко, Олександр Анатолійович
;
Demchenko, Alexander
2022
Поживність арахісу смаженого, який використовується в готельно-ресторанних комплексах Київщини
Король-Безпала, Леся Петрівна
;
Korol'-Bezpala, Lesya
;
Безпалий, Іван Федорович
;
Bezpalyi, Ivan
2022
Морфологічні показники інкубаційних яєць курей за впливу сполук селену
Вакула, Богдан Володимирович
;
Vakula, Bogdan
;
Цехмістренко, Оксана Сергіївна
;
Tsekhmistrenko, Оksana
2022
Аналіз споживання меду в Україні
Король-Безпала, Леся Петрівна
;
Korol'-Bezpala, Lesya
;
Стах, Богдан Євгенович
;
Stach, Bogdan
Перегляд
Автор
7
Цехмістренко, Оксана Сергіївна
6
Tsekhmistrenko, Svitlana
6
Tsekhmistrenko, Оksana
6
Цехмістренко, Світлана Іванівна
4
Bityutskii, Volodymyr
4
Бітюцький, Володимир Семенович
3
Korol'-Bezpala, Lesya
3
Kuzmenko, Oksana
3
Nedashkivska, Nataliia
3
Король-Безпала, Леся Петрівна
.
далі >
Тема
5
комбікорм
5
продуктивність
4
compound feed
4
productivity
4
селен
3
nanoparticles
3
probiotic
3
selenium
3
наночастинки
3
пробіотик
.
далі >