Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів
Наукові публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-4 зі 4.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2014
Якісні показники йогурту залежно від тривалості зберігання
Надточій, Валентина Миколаївна
;
Nadtochii, Valentyna
2019
Розроблення технології мꞌякого сиру з термокислотною коагуляцією
Вовкогон, Аліна Григорівна
;
Vovkohon, Alina
;
Надточій, Валентина Миколаївна
;
Nadtochii, Valentina
;
Качан, Анатолій Дмитрович
;
Kachan, Anatolyu
2019
Термін сквашування молока залежно від дози іммобілізованих заквасок йогурту
Вовкогон, Аліна Григорівна
;
Vovkohon, Alina
;
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
;
Непочатенко, Андрій Вікторович
;
Nepochatenko, Andriy
;
Мерзлова, Галина Вікторівна
;
Merzlova, Halyna
2013
Хімічний склад сироватки молока – компонента поживного середовища для Spirulina platensis
Хоменко, Анастасія Дмитрівна
;
Khomenko, Anastasia
;
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
Перегляд
Автор
2
Merzlov, Serhii
2
Vovkohon, Alina
2
Вовкогон, Аліна Григорівна
2
Мерзлов, Сергій Віталійович
2
Надточій, Валентина Миколаївна
1
Kachan, Anatolyu
1
Khomenko, Anastasia
1
Merzlova, Halyna
1
Nadtochii, Valentina
1
Nadtochii, Valentyna
.
далі >
Тема
2
titratable acidity
2
titrated acidity
2
yogurt
2
закваска
2
йогурт
1
acid whey
1
active acidity
1
chemical composition
1
conditional viscosity
1
consistency
.
далі >
за датою випуску
2
2019
1
2013
1
2014
Has File(s)
4
true
Тип матеріалу
3
Стаття
1
Тези доповідей, Матеріали конфере...