Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів
Наукові публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-4 зі 4.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2014
Якісні показники йогурту залежно від тривалості зберігання
Надточій, Валентина Миколаївна
;
Nadtochii, Valentyna
2019
Розроблення технології мꞌякого сиру з термокислотною коагуляцією
Вовкогон, Аліна Григорівна
;
Vovkohon, Alina
;
Надточій, Валентина Миколаївна
;
Nadtochii, Valentina
;
Качан, Анатолій Дмитрович
;
Kachan, Anatolyu
2019
Термін сквашування молока залежно від дози іммобілізованих заквасок йогурту
Вовкогон, Аліна Григорівна
;
Vovkohon, Alina
;
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
;
Непочатенко, Андрій Вікторович
;
Nepochatenko, Andriy
;
Мерзлова, Галина Вікторівна
;
Merzlova, Halyna
2013
Хімічний склад сироватки молока – компонента поживного середовища для Spirulina platensis
Хоменко, Анастасія Дмитрівна
;
Khomenko, Anastasia
;
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
Перегляд
Автор
2
Merzlov, Serhii
2
Vovkohon, Alina
2
Вовкогон, Аліна Григорівна
2
Мерзлов, Сергій Віталійович
2
Надточій, Валентина Миколаївна
1
Kachan, Anatolyu
1
Khomenko, Anastasia
1
Merzlova, Halyna
1
Nadtochii, Valentina
1
Nadtochii, Valentyna
.
далі >
Тема
2
titratable acidity
2
titrated acidity
2
yogurt
2
закваска
2
йогурт
1
acid whey
1
active acidity
1
chemical composition
1
conditional viscosity
1
consistency
.
далі >
за датою випуску
2
2019
1
2013
1
2014
Тип матеріалу
3
Стаття
1
Тези доповідей, Матеріали конфере...