Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Перегляд зібрання за групою - Автори Tsebro, Anastasia
Результати 1 до 4 із 4
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2022 | Вплив технології виробництва на якість та хімічний склад функціональних напоїв на основі рослинної сировини | Цебро, Анастасія Дмитрівна; Tsebro, Anastasia |
2024 | Дослідження якості безлактозного молока за зберігання | Гребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Кульбаченко, Юлія Леонідівна; Kulbachenko, Julia; Андрійчук, Андрій; Andriіchuk, Andrii; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Цебро, Анастасія; Tsebro, Anastasia |
2021 | Конопляна сировина: нові перспективи для харчової промисловості | Роль, Наталія Валеріївна; Rol, Nataliia; Надточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna; Цебро, Анастасія Дмитрівна; Tsebro, Anastasia; Вовкогон, Аліна Григорівна; Vovkohon, Alina; Мерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Гребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana |
2021 | Фізико-хімічні та органолептичні показники рослинного молока | Цебро, Анастасія Дмитрівна; Tsebro, Anastasia |