Browsing by Author Tsebro, Anastasia

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 5 of 5
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Вплив високих температур на технологічні властивості молока корів різних порідБорщ, Олександр Васильович; Borshch, Oleksandr; Король, Алла Петрівна; Кorol, Alla; Цебро, Анастасія Дмитрівна; Tsebro, Anastasia; Борщ, Олександр Олександрович; Borshch, Oleksandr; Машкін, Юрій Олексійович; Mashkin, Yuriy; Кузьменко, Петро Іванович; Kuzmenko, Peter; Ткаченко, Сергій Васильович; Tkachenko, Sergey
2022Вплив технології виробництва на якість та хімічний склад функціональних напоїв на основі рослинної сировиниЦебро, Анастасія Дмитрівна; Tsebro, Anastasia
2024Дослідження якості безлактозного молока за зберіганняГребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Кульбаченко, Юлія Леонідівна; Kulbachenko, Julia; Андрійчук, Андрій; Andriіchuk, Andrii; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Цебро, Анастасія; Tsebro, Anastasia
2021Конопляна сировина: нові перспективи для харчової промисловостіРоль, Наталія Валеріївна; Rol, Nataliia; Надточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna; Цебро, Анастасія Дмитрівна; Tsebro, Anastasia; Вовкогон, Аліна Григорівна; Vovkohon, Alina; Мерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Гребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana
2021Фізико-хімічні та органолептичні показники рослинного молокаЦебро, Анастасія Дмитрівна; Tsebro, Anastasia