Перегляд зібрання за групою - Теми state control

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 11 із 11
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Гігієна виробництва та експертиза харчових та інкубаційних яєць та яйцепродуктівБогатко, Надія Михайлівна; Bogatko, Nadiіa; Яценко, Іван Володимирович; Yatsenko, Ivan; Мельник, Андрій Юрійович; Melnyk, Andriy; Богатко, Леонід Мечиславович; Bogatko, Leonid; Фотіна, Т.І.; Fotina, T.; Букалова, Наталія Володимирівна; Bukalova, Natalia; Дудус, Тетяна Василівна; Dudus, Tatiana; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Лясота, Василь Петрович; Lyasota, Vasily; Сахнюк, Наталія Іванівна; Sakhniuk, Nataliya; Савчук, Г.В.; Savchuk, G.; Курята, Н.В.; Kuriata, N.; Ткачук, Н.А.; Tkachuk, N.; Давнюк, Л.І.; Davniuk, L.; Кіт, А.А.; Kit, A.
2024Державний контроль за дотриманням законодавства в період воєнного стануБогатко, Надія Михайлівна; Bogatko, Nadiіa; Букалова, Наталія Володимирівна; Bukalova, Natalia; Дудус, Тетяна Василівна; Dudus, Tatiana
2023Державний контроль харчових продуктів за виробництва та обігу на підставі ризик-орієнтованого підходуБогатко, Надія Михайлівна; Bogatko, Nadiіa; Букалова, Наталія Володимирівна; Bukalova, Natalia; Мазур, Антоніна Петрівна; Mazur, Antonina; Приліпко, Тетяна Миколаївна; Prilipko, Tetiana
2024Державний ризик-орієнтовний контроль харчових продуктів за їх виробництва і обігуТрофімчук, Яна Валеріївна; Trofimchuk, Yana; Букалова, Наталія Володимирівна; Bukalova, Natalia
2018-09-27Державно-правове регулювання контролю якості харчових продуктів як ключовий фактор забезпечення продовольчої безпекиОбіюх, Наталія Михайлівна; Obiiukh, Nataliya
2023Законодавчі вимоги до господарської діяльності закладів громадського харчування, що функціонують у зоні поводження з харчовими продуктамиКрижанівська, Ю.В.; Kryzhanivska, Yu.; Букалова, Наталія Володимирівна; Bukalova, Natalia
2020Контроль м’ясних продуктів в умовах супермаркетуХіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana
2016Моніторинг протозойних захворювань ставкової риби та її ветеринарно-санітарна оцінка у рибницьких господарствах Рівненської областіПолтавченко, Тетяна Вікторівна; Poltavchenko, Tetyana; Парфенюк, Інна Олександрівна; Parfenyuk, Inna; Богатко, Надія Михайлівна; Bogatko, Nadiya
2020Мікробіологічна безпека сировини та продуктів харчуванняПавлюк, Аліна Вікторівна; Pavliuk, Alina; Рубленко, Ірина Олександрівна; Rublenko, Iryna
2018-02Ризик-орієнтована система контролю безпечності харчових продуктів: аналіз міжнародного та національного законодавстваХіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana
2022Сучасний рівень системи держконтролю за харчовою продукцією та кормами в УкраїніБукалова, Наталія Володимирівна; Bukalova, Natalia; Богатко, Надія Михайлівна; Bogatko, Nadiіa; Приліпко, Тетяна Миколаївна; Prilipko, Tetiana