Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/15199
Назва: Гігієна кормів та законодавчі основи гарантування безпечності за їх виробництва і обігу
Інші назви: Feed hygiene and the legislative framework for ensuring safety during their production and circulation
Автори: Букалова, Наталія Володимирівна
Bukalova, Natalia
Богатко, Надія Михайлівна
Bogatko, Nadiіa
Хіцька, Оксана Анатоліївна
Khitska, Oksana
Балацький, Юрій Олександрович
Balytskyi, Yuri
Богатко, Альона Федорівна
Bogatko, Aliona
Лясота, Василь Петрович
Lyasota, Vasily
Джміль, Володимир Іванович
Dzhmil, Volodymyr
Тишківська, Наталія Василівна
Tishkіvska, Natalii
Федорченко, Максим Миколайович
Fedorchenko, Maksym
Бондаренко, Леся Вікторівна
Bondarenko, Lesia
Надточій, П.В.
Nadtochii, P.
Ключові слова: корма;гігієна;безпечність;виробництво;санітарія;екпертиза;державний контроль;stern;hygiene;safety;production;sanitation;expertise;state control
Дата публікації: 2025
Бібліографічний опис: Гігієна кормів та законодавчі основи гарантування безпечності за їх виробництва і обігу : навчальний посібник / Н.В.Букалова, Н.М. Богатко, О.А. Хіцька та ін.; за ред. Н.В. Букалової, Н.М. Богатко, Ю.О. Балацького. - Біла Церква: ТОВ «Білоцерківдрук», 2025. - 208 с.
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник включає навчально-довідниковий матеріал з питань гігієни виробництва та обігу кормів та сировини для їх виробництва, а також законодавчі основи гарантування безпечності за їх виробництва, обігу і використання. Навчальний посібник розроблено з урахуванням програм для здобувачів освіти за галуззю знань: Н – Сільське, лісове, рибне господарство та ветеринарна медицина, шифром і назвою спеціальності: Н6 – Ветеринарна медицина, ОР «Магістр»; 20 – Аграрні науки та продовольство для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»; .підвищення кваліфікації фахівців ветеринарної медицини для підготовки керівників та спеціалістів ветеринарної медицини (лікарів з ветеринарної гігієни, санітарії та експертизи та уповноважених лікарів ветеринарної медицини, які здійснюють державний контроль на агропродовольчих ринках і потужностях з виробництва кормів та кормових добавок) й навчаються в ІПНКСВМ в складі вищих аграрних навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації; Посібник буде корисним для науковців та фахівців державних лабораторій Держпродспоживслужби України.
Опис: The textbook includes educational and reference material on the hygiene of production and circulation of feed and raw materials for their production, as well as the legislative framework for ensuring safety in their production, circulation and use. The textbook was developed taking into account the programs for students in the field of knowledge: N - Agriculture, forestry, fisheries and veterinary medicine, with the code and name of the specialty: N6 - Veterinary medicine, OR "Master"; 20 - Agricultural sciences and food for students of the first (bachelor's) level of higher education in the specialty 204 - "Technology of production and processing of livestock products"; .advancing the qualifications of veterinary medicine specialists for the training of managers and specialists in veterinary medicine (veterinary hygiene, sanitation and expertise doctors and authorized veterinary doctors who exercise state control over agri-food markets and feed and feed additive production facilities) and study at the Institute of Veterinary Medicine and Veterinary Medicine as part of higher agricultural educational institutions of the III-IV levels of accreditation; The manual will be useful for scientists and specialists of state laboratories of the State Food and Consumer Service of Ukraine.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/15199
УДК: 636.085/.087:34:614.31
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
gigijena_kormiv_ta_zakonodavchi.pdf500,18 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.