Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/15199
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБукалова, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorBukalova, Natalia-
dc.contributor.authorБогатко, Надія Михайлівна-
dc.contributor.authorBogatko, Nadiіa-
dc.contributor.authorХіцька, Оксана Анатоліївна-
dc.contributor.authorKhitska, Oksana-
dc.contributor.authorБалацький, Юрій Олександрович-
dc.contributor.authorBalytskyi, Yuri-
dc.contributor.authorБогатко, Альона Федорівна-
dc.contributor.authorBogatko, Aliona-
dc.contributor.authorЛясота, Василь Петрович-
dc.contributor.authorLyasota, Vasily-
dc.contributor.authorДжміль, Володимир Іванович-
dc.contributor.authorDzhmil, Volodymyr-
dc.contributor.authorТишківська, Наталія Василівна-
dc.contributor.authorTishkіvska, Natalii-
dc.contributor.authorФедорченко, Максим Миколайович-
dc.contributor.authorFedorchenko, Maksym-
dc.contributor.authorБондаренко, Леся Вікторівна-
dc.contributor.authorBondarenko, Lesia-
dc.contributor.authorНадточій, П.В.-
dc.contributor.authorNadtochii, P.-
dc.date.accessioned2025-12-05T11:04:48Z-
dc.date.available2025-12-05T11:04:48Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationГігієна кормів та законодавчі основи гарантування безпечності за їх виробництва і обігу : навчальний посібник / Н.В.Букалова, Н.М. Богатко, О.А. Хіцька та ін.; за ред. Н.В. Букалової, Н.М. Богатко, Ю.О. Балацького. - Біла Церква: ТОВ «Білоцерківдрук», 2025. - 208 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/15199-
dc.descriptionThe textbook includes educational and reference material on the hygiene of production and circulation of feed and raw materials for their production, as well as the legislative framework for ensuring safety in their production, circulation and use. The textbook was developed taking into account the programs for students in the field of knowledge: N - Agriculture, forestry, fisheries and veterinary medicine, with the code and name of the specialty: N6 - Veterinary medicine, OR "Master"; 20 - Agricultural sciences and food for students of the first (bachelor's) level of higher education in the specialty 204 - "Technology of production and processing of livestock products"; .advancing the qualifications of veterinary medicine specialists for the training of managers and specialists in veterinary medicine (veterinary hygiene, sanitation and expertise doctors and authorized veterinary doctors who exercise state control over agri-food markets and feed and feed additive production facilities) and study at the Institute of Veterinary Medicine and Veterinary Medicine as part of higher agricultural educational institutions of the III-IV levels of accreditation; The manual will be useful for scientists and specialists of state laboratories of the State Food and Consumer Service of Ukraine.uk_UA
dc.description.abstractНавчальний посібник включає навчально-довідниковий матеріал з питань гігієни виробництва та обігу кормів та сировини для їх виробництва, а також законодавчі основи гарантування безпечності за їх виробництва, обігу і використання. Навчальний посібник розроблено з урахуванням програм для здобувачів освіти за галуззю знань: Н – Сільське, лісове, рибне господарство та ветеринарна медицина, шифром і назвою спеціальності: Н6 – Ветеринарна медицина, ОР «Магістр»; 20 – Аграрні науки та продовольство для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»; .підвищення кваліфікації фахівців ветеринарної медицини для підготовки керівників та спеціалістів ветеринарної медицини (лікарів з ветеринарної гігієни, санітарії та експертизи та уповноважених лікарів ветеринарної медицини, які здійснюють державний контроль на агропродовольчих ринках і потужностях з виробництва кормів та кормових добавок) й навчаються в ІПНКСВМ в складі вищих аграрних навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації; Посібник буде корисним для науковців та фахівців державних лабораторій Держпродспоживслужби України.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкормаuk_UA
dc.subjectгігієнаuk_UA
dc.subjectбезпечністьuk_UA
dc.subjectвиробництвоuk_UA
dc.subjectсанітаріяuk_UA
dc.subjectекпертизаuk_UA
dc.subjectдержавний контрольuk_UA
dc.subjectsternuk_UA
dc.subjecthygieneuk_UA
dc.subjectsafetyuk_UA
dc.subjectproductionuk_UA
dc.subjectsanitationuk_UA
dc.subjectexpertiseuk_UA
dc.subjectstate controluk_UA
dc.titleГігієна кормів та законодавчі основи гарантування безпечності за їх виробництва і обігуuk_UA
dc.title.alternativeFeed hygiene and the legislative framework for ensuring safety during their production and circulationuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc636.085/.087:34:614.31uk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
gigijena_kormiv_ta_zakonodavchi.pdf500,18 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.