Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8700
Назва: Державний контроль харчових продуктів за виробництва та обігу на підставі ризик-орієнтованого підходу
Інші назви: State control of food products for production and circulation based on a risk-oriented approach
Автори: Богатко, Надія Михайлівна
Bogatko, Nadiіa
Букалова, Наталія Володимирівна
Bukalova, Natalia
Мазур, Антоніна Петрівна
Mazur, Antonina
Приліпко, Тетяна Миколаївна
Prilipko, Tetiana
Ключові слова: державний контроль;харчові продукти;санітарно- гігієнічни вимоги;state control;food;sanitary and hygienic requirements
Дата публікації: 2023
Видавництво: ЛНУВМБ імені С.З. Гжицького
Бібліографічний опис: Державний контроль харчових продуктів за виробництва та обігу на підставі ризик-орієнтованого підходу / Н.М. Богатко, Н.В. Букалова, А.П. Мазур, Т.М. Приліпко // Науково-практична онлайн конференція «Безпечність та якість харчових продуктів у концепції «Єдине здоров’я» (ЛНУВМБ імені С.З. Гжицького, 1‐2 червня 2023 р.). - Львів, 2023. - С.6-7.
Короткий огляд (реферат): Метою досліджень було визначення наукових критеріїв та ступеня ризику внаслідок оцінювання санітарно-гігієнічного стану потужностей з виробництва харчових продуктів за впровадження системи НАССР та системи простежуваності. Матеріалом були харчові продукти потужностей з виробництва та обігу, а також національні та міжнародні нормативно-правові акти.
Опис: The purpose of the research was determination of scientific criteria and degree of risk due to the assessment of the sanitary and hygienic condition capacities for the production of food products for implementation of the HACCP system and the system traceability The material was food products production and circulation capacities, as well as national and international legal acts.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8700
УДК: 614.31:346.5-035
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
derzhavnyj_kontrol'.pdf403,08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.