Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Перегляд зібрання за групою - Теми sour milk cheese
Результати 1 до 5 із 5
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2023 | Аналіз та удосконалення технології запіканки із сиру кисломолочного в умовах ТОВ «Гама БЦ» Київської області | Загоруй, Людмила Петрівна; Zahorui, Lyudmila |
2024 | Організація виробництва сиркових виробів | Гордієнко, Максим Володимирович; Gordienko, Maksym |
2020 | Особливості нормалізації сировини за виробництва сиру кисломолочного | Гребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana |
2020-11 | Спосіб визначення фальсифікації сиру кисломолочного крохмалем мікроскопічним методом | Богатко, Надія Михайлівна; Bogatko, Nadiya; Букалова, Наталія Володимирівна; Bukalova, Natalia; Приліпко, Тетяна Миколаївна; Prylipko, Tetiana; Лясота, Василь Петрович; Lyasota, Vasily; Богатко, Леонід Мечеславович; Bogatko, Leonid; Бахур, Тетяна Іванівна; Bakhur, Tetiana |
2023 | Шляхи розширення рецептурного складу напівфабрикатів із сиру кисломолочного | Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Шурчкова, Юлія Олександрівна; Shurchkova, Yulia |