Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Перегляд зібрання за групою - Теми pectin
Результати 1 до 8 із 8
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2023 | Аналіз та удосконалення технології йогурту в ТОВ «ЖЛК-Україна» Київської області | Білошицька, Ольга Леонідівна; Biloshitska, Olga |
2010 | Біотехнологія одержання комплексу пребіотиків та використання їх для поросят-сисунів | Кузьменко, Петро Іванович; Kuzmenko, Peter; Бітюцький, Володимир Семенович; Bityutskii, Volodymyr; Мельниченко, Олександр Миколайович; Melnуchenko, Oleksandr |
2011 | Біотехнологія одержання пребіотиків –олігоцукрів з рослинної сировини | Маляр, Дмитро Дмитрович; Malyar, Dmitry; Шадура, Юрій Миколайович; Shadura, Yurii; Бітюцький, Володимир Семенович; Bityutskii, Volodymyr |
2009 | Вплив підкислювача на якість сироваткових напоїв | Гребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana |
2023 | Математичне моделювання рецептури молочних десертів з комбінованим складом сировини | Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Моісеєва, Людмила Олексіївна; Moiseeva, Liudmyla; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy |
2017-12-25 | Показники сорбції носіїв – пектину та крохмалю | Мерзлов, Сергій Віталійович; Вовкогон, Аліна Григорівна; Merzlov, Sergii; Vovkohon, Alina |
2009 | Сироватковий напій прямого підкислення | Гребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana; Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Skorchenko, Tetyana |
2023 | Удосконалення технології масла способом ПВЖВ | Терлецька, Марія Олександрівна; Terletska, Maria |