Перегляд зібрання за групою - Теми pectin

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 8 із 8
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Аналіз та удосконалення технології йогурту в ТОВ «ЖЛК-Україна» Київської областіБілошицька, Ольга Леонідівна; Biloshitska, Olga
2010Біотехнологія одержання комплексу пребіотиків та використання їх для поросят-сисунівКузьменко, Петро Іванович; Kuzmenko, Peter; Бітюцький, Володимир Семенович; Bityutskii, Volodymyr; Мельниченко, Олександр Миколайович; Melnуchenko, Oleksandr
2011Біотехнологія одержання пребіотиків –олігоцукрів з рослинної сировиниМаляр, Дмитро Дмитрович; Malyar, Dmitry; Шадура, Юрій Миколайович; Shadura, Yurii; Бітюцький, Володимир Семенович; Bityutskii, Volodymyr
2009Вплив підкислювача на якість сироваткових напоївГребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana
2023Математичне моделювання рецептури молочних десертів з комбінованим складом сировиниРудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Моісеєва, Людмила Олексіївна; Moiseeva, Liudmyla; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2017-12-25Показники сорбції носіїв – пектину та крохмалюМерзлов, Сергій Віталійович; Вовкогон, Аліна Григорівна; Merzlov, Sergii; Vovkohon, Alina
2009Сироватковий напій прямого підкисленняГребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana; Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Skorchenko, Tetyana
2023Удосконалення технології масла способом ПВЖВТерлецька, Марія Олександрівна; Terletska, Maria