Перегляд зібрання за групою - Теми pasteurization

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 5 із 5
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Study of the influence of microbiological, chemical and physical hazardous factors in the technological process of dairy products productionPrilipko, Tetiana; Приліпко, Тетяна Миколаївна; Bukalova, Natalia; Букалова, Наталія Володимирівна; Bogatko, Nadiіa; Богатко, Надія Михайлівна; Lyasota, Vasily; Лясота, Василь Петрович
2020Аналіз та удосконалення технології молока пастеризованого в умовах ГОВ «Молочна компанія "Мілк Лайн"Серватинська, Ірина Василівна; Servatynska, Iryna
2023Аналіз та удосконалення технології ферментованих молочних напоїв в умовах ТОВ «Оржицький молокозавод» Полтавської областіДоброва, Оксана Миколаївна; Dobrova, Oksana
2020Аналіз та удосконалення технології ферментованих продуктів в умовах ТОВ «Молочна компанія «Мілк Лайн»Гарастей, Леся Михайлівна; Harastey, Lesya
2024Організація виробництва ацидофільного напоюМамзін, Ігор Миколайович; Mamzin, Ihor