Перегляд зібрання за групою - Теми organoleptic evaluation

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 4 із 4
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Ветеринарно-санітарна характеристика м’яса перепелів за випоювання нанокристалічного діоксиду церіюЗоценко, Володимир Миколайович; Zotsenko, Volodymyr; Джміль, Володимир Іванович; Dzhmil, Volodymyr; Островський, Денис Миколайович; Ostrovsky, Denis; Андрійчук, Андрій Віталійович; Andriychuk, Andriy; Мельник, Т.В.; Melnyk, T.
2021Ветеринарно-санітарна характеристика м’яса перепелів за випоювання нанокристалічного діоксиду церіюЗоценко, Володимир Миколайович; Zotsenko, Volodymyr; Джміль, Володимир Іванович; Dzhmil, Volodymyr; Островський, Денис Миколайович; Ostrovskiy, Denys; Андрійчук, Андрій Віталійович; Andriіchuk, Andrii; Мельник, Тетяна Василівна; Melnyk, Tetyana Vasylivna
2019Профіль флейвору вершкового масла з біоантиоксидантамиЗагоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina
2024Ідентифікація та органолептична оцінка шоколадуКузів, Анна Ігорівна; Kuziv, Anna; Недашківська, Наталія Володимирівна; Nedashkivska, Nataliia