Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Перегляд зібрання за групою - Теми organoleptic evaluation
Результати 1 до 4 із 4
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2021 | Ветеринарно-санітарна характеристика м’яса перепелів за випоювання нанокристалічного діоксиду церію | Зоценко, Володимир Миколайович; Zotsenko, Volodymyr; Джміль, Володимир Іванович; Dzhmil, Volodymyr; Островський, Денис Миколайович; Ostrovsky, Denis; Андрійчук, Андрій Віталійович; Andriychuk, Andriy; Мельник, Т.В.; Melnyk, T. |
2021 | Ветеринарно-санітарна характеристика м’яса перепелів за випоювання нанокристалічного діоксиду церію | Зоценко, Володимир Миколайович; Zotsenko, Volodymyr; Джміль, Володимир Іванович; Dzhmil, Volodymyr; Островський, Денис Миколайович; Ostrovskiy, Denys; Андрійчук, Андрій Віталійович; Andriіchuk, Andrii; Мельник, Тетяна Василівна; Melnyk, Tetyana Vasylivna |
2019 | Профіль флейвору вершкового масла з біоантиоксидантами | Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina |
2024 | Ідентифікація та органолептична оцінка шоколаду | Кузів, Анна Ігорівна; Kuziv, Anna; Недашківська, Наталія Володимирівна; Nedashkivska, Nataliia |