Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Перегляд зібрання за групою - Теми milk processing
Результати 1 до 4 із 4
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2024 | Comparison of the effect of different rennet enzymes on the amino acid composition and sensory parameters of Lyubitelskyi cheese | Borshch, Oleksandr; Борщ, Олександр Олександрович; Narizhniy, Serhiy; Наріжний, Сергій Анатолійович; Mashkin, Yurii; Машкін, Юрій Олексійович; Osipenko, Inna; Осіпенко, Інна Станіславівна |
2023 | Аналіз та удосконалення технології виробництва молока у СТОВ «ФК ЛТД»» та його переробки у філії «Білоцерківський молочний комбінат» ТОВ «ТЕРРА ФУД» | Ковальчук, Олена Володимирівна; Kovalchuk, Olena |
2023 | Аналіз технології виробництва молока та удосконалення у ФГ«Агрофірма Базис» і переробки молока у ТОВ «Люстдорф» | Майдебура, Андрій Андрійович; Maidebura, Andriy |
2023 | Удосконалення технології виробництва молока кіз в умовах Екоферми-Розенталь Закарпатської області | Артемова, Катерина Геннадіївна; Artemova, Kateryna |