Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13310
Назва: Аналіз та удосконалення технології виробництва і переробки молока у ТОВ «Агрофірма «Колос» Київської області
Інші назви: Analysis and improvement of milk production and processing technology at Agrofirma Kolos LLC of the Kyiv region
Автори: Ліснича, Світлана Іванівна
Lisnycha, Svitlana
Ключові слова: молочні корови;dairy cows;технологія утримання;keeping technology;продуктивність;productivity;доїння;milking;переробка молока;milk processing
Дата публікації: гру-2024
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Ліснича С. І. Аналіз та удосконалення технології виробництва і переробки молока у ТОВ «Агрофірма «Колос» Київської області : кваліфікаційна робота магістра : спец. 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва". ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" / БНАУ ; Наук. кер. О.В. Борщ, доцент. - Біла Церква, 2024. 54 с.
Короткий огляд (реферат): Виробництво молока у ТОВ АФ «Колос» – затратне, воно базується на прив’язному утриманні тварин і доїнні переносними апаратами. Доярки під час доїння часто порушують правила отримання молока. Оптимальний ремонт стада залежить від дотримання технології вирощування ремонтних телиць, особливо у молочний період; це дає можливість зменшити витрати на оновлення стада і підвищити ефективність виробництва молока на фермі. Переробка молока на сир кисломолочний та кисломолочні напої у господарстві дасть можливість підвищити рентабельність виробництва продукції (молока).
Опис: Milk production at Kolos JSC AF is expensive, it is based on tethered animals and milking with portable machines. During milking, milkmaids often violate the rules for obtaining milk. Optimal repair of the herd depends on compliance with the technology of breeding repair heifers, especially during the milking period; it makes it possible to reduce the costs of renewing the herd and increase the efficiency of milk production on the farm. The processing of milk into fermented milk cheese and fermented milk drinks in the farm will provide an opportunity to increase the profitability of production (milk).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13310
УДК: 637.12
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
technologia_vyrobnytstva_i_pererobky_moloka.pdf899,26 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.