Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13310
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛіснича, Світлана Іванівна-
dc.contributor.authorLisnycha, Svitlana-
dc.date.accessioned2025-01-13T13:02:29Z-
dc.date.available2025-01-13T13:02:29Z-
dc.date.issued2024-12-
dc.identifier.citationЛіснича С. І. Аналіз та удосконалення технології виробництва і переробки молока у ТОВ «Агрофірма «Колос» Київської області : кваліфікаційна робота магістра : спец. 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва". ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" / БНАУ ; Наук. кер. О.В. Борщ, доцент. - Біла Церква, 2024. 54 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13310-
dc.descriptionMilk production at Kolos JSC AF is expensive, it is based on tethered animals and milking with portable machines. During milking, milkmaids often violate the rules for obtaining milk. Optimal repair of the herd depends on compliance with the technology of breeding repair heifers, especially during the milking period; it makes it possible to reduce the costs of renewing the herd and increase the efficiency of milk production on the farm. The processing of milk into fermented milk cheese and fermented milk drinks in the farm will provide an opportunity to increase the profitability of production (milk).uk_UA
dc.description.abstractВиробництво молока у ТОВ АФ «Колос» – затратне, воно базується на прив’язному утриманні тварин і доїнні переносними апаратами. Доярки під час доїння часто порушують правила отримання молока. Оптимальний ремонт стада залежить від дотримання технології вирощування ремонтних телиць, особливо у молочний період; це дає можливість зменшити витрати на оновлення стада і підвищити ефективність виробництва молока на фермі. Переробка молока на сир кисломолочний та кисломолочні напої у господарстві дасть можливість підвищити рентабельність виробництва продукції (молока).uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectмолочні коровиuk_UA
dc.subjectdairy cowsuk_UA
dc.subjectтехнологія утриманняuk_UA
dc.subjectkeeping technologyuk_UA
dc.subjectпродуктивністьuk_UA
dc.subjectproductivityuk_UA
dc.subjectдоїнняuk_UA
dc.subjectmilkinguk_UA
dc.subjectпереробка молокаuk_UA
dc.subjectmilk processinguk_UA
dc.titleАналіз та удосконалення технології виробництва і переробки молока у ТОВ «Агрофірма «Колос» Київської областіuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis and improvement of milk production and processing technology at Agrofirma Kolos LLC of the Kyiv regionuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc637.12uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
technologia_vyrobnytstva_i_pererobky_moloka.pdf899,26 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.