Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13324
Назва: | Аналіз та удосконалення технології виробництва і переробки продукції скотарства у ТОВ «МЕЖИРІЧЧЯ-АГРО» Київської області |
Інші назви: | Analysis and improvement of the technology of production and processing of cattle breeding products at "MEZHYRICCHYA-AGRO" LLC of the Kyiv region |
Автори: | Березенко, Олег Олександрович Berezenko, Oleh |
Ключові слова: | корови;cows;молоко;milk;технологія;technology;гігієна;hygiene;мікроклімат;microclimate;вентиляція;ventilation;тепловий баланс;thermal balance;санітарія;sanitation;переробка молока;milk processing |
Дата публікації: | гру-2024 |
Видавництво: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Березенко О. О. Аналіз та удосконалення технології виробництва і переробки продукції скотарства у ТОВ «МЕЖИРІЧЧЯ-АГРО» Київської області : кваліфікаційна робота магістра : спец. 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва". ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" / БНАУ ; Наук. кер. В. В. Малина, доцент. - Біла Церква, 2024. 55 с. |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено технологію виробництва продукції скотарства у ТОВ «МЕЖИРІЧЧЯ-АГРО» Київської області. Використано зоотехнічні та санітарно-гігієнічні методи досліджень. Виявлено, що технологія виробництва продукції скотарства у ТОВ «МЕЖИРІЧЧЯ-АГРО» Київської області за основними параметрами відповідає вимогам Відомчих норм технологічного проектування. "Скотарські підприємства (комплекси, ферми, малі ферми)". ВНТП-АПК-01.05. Зроблено висновок, що оптимізація гігієнічних параметрів технології виробництва продукції скотарства буде сприяти підвищенню продуктивності тварин та якості отриманої продукції. Одержані результати можуть бути використані у навчальному процесі за читання курсу лекцій і проведення практичних занять для студентів біолого-технологічного факультету з дисциплін: – «Гігієна та добробут тварин»; – «Санітарно-гігієнічні вимоги до виробництва і переробки продукції тваринництва». Результати досліджень опубліковані у матеріалах Всеукраїнської науково-практичної конференції магістрантів і молодих дослідників "Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті". БНАУ 30 жовтня 2024 року. Кваліфікаційна робота магістра містить: 55 сторінок; 11 таблиць; 7 рисунків; список використаних джерел із 35 найменувань; 3 додатки |
Опис: | The production technology of cattle breeding products at "MEZHYRICHCHA-AGRO" LLC of the Kyiv region was studied. Zootechnical and sanitary-hygienic research methods were used. It was found that the production technology of cattle breeding products at "MEZHYRICHCHA-AGRO" LLC of the Kyiv region meets the requirements of the Departmental norms of technological design in terms of the main parameters. "Livestock enterprises (complexes, farms, small farms)". VNTP-APK-01.05. It was concluded that the optimization of the hygienic parameters of the production technology of livestock products will contribute to increasing the productivity of animals and the quality of the obtained products. The obtained results can be used in the educational process for reading a course of lectures and conducting practical classes for students of the Faculty of Biology and Technology in the following disciplines: - "Hygiene and welfare of animals"; - "Sanitary and hygienic requirements for the production and processing of livestock products." The research results were published in the materials of the All-Ukrainian Scientific and Practical Conference of Masters and Young Researchers "Scientific Searches of Youth in the 21st Century". BNAU on October 30, 2024. Master's qualification work contains: 55 pages; 11 tables; 7 drawings; a list of used sources with 35 items; 3 applications. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13324 |
УДК: | 637.12 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (магістри) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
technologia_vyrobnytstva_i_pererobky_produkcii_skotarstva.pdf | 1,01 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.