Перегляд зібрання за групою - Теми lard

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 6 із 6
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Аналіз та удосконалення технології сирокопчених ковбасТараненко, Дмитро Анатолійович; Taranenko, Dmytro
2024Вплив бактеріальних стартових культур на якісні показники готових виробів сирокопчених ковбасТараненко, Дмитро Анатолійович; Taranenko, Dmytro; Федорук, Наталія Миколаївна; Fedoruk, Natalia
2024Організація технології сосисок з сиромБуценко, Роман Сергійович; Butsenko, Roman
2021Оцінка формування споживчого попиту на ринку продукції свинарстваШуст, Олена Анатоліївна; Shust, Olena; Паска, Ігор Миколайович; Paska, Ihor; Крисанов, Дмитро Федосович; Krysanov, Dmytro; Ібатуллін, Марат Ільдусович; Ibatullin, Marat
2010Спосіб збагачення міддю і цинком продуктів забою свинейСивик, Тетяна Леонідівна; Syvyk, Tetyana; Пірова, Людмила Вікторівна; Pirova, Liudmyla
2010Спосіб зниження вмісту важких металів у продуктах забою свинейСивик, Тетяна Леонідівна; Syvyk, Tetyana; Пірова, Людмила Вікторівна; Pirova, Liudmyla