Перегляд зібрання за групою - Теми goat's milk

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 6 із 6
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Біологічна цінність білків пастеризованого молока кіз Зааненської породиГребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Качан, Анатолій Дмитрович; Kachan, Anatolіі; Надточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna; Федорук, Наталія Миколаївна; Fedoruk, Natalia
2013Біологічна цінність молока кізПірова, Людмила Вікторовна; Pirova, Liudmyla
2024Оцінка якості козячого молокаГончаренко, Анастасія Юріївна; Honcharenko, Anastasiia; Хіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana
2016Разработка молочного напитка на основе козьего молокаГребельник, Оксана Петровна; Гребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana
2014Технологічні аспекти виробництва козиного молока у фермерському господарствіПірова, Людмила Вікторовна; Pirova, Liudmyla
2019Ферментированный напиток из козьего молока с цикориемГребельник, Оксана Петровна; Гребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana