Перегляд зібрання за групою - Теми energy value

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 7 із 7
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Органолептичні показники та харчова цінність арахісу смаженого із мережі готельно-рестораних комплексів КиївщиниКороль-Безпала, Леся Петрівна; Korol-Bezpala, Lesia; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Маршалок, Вадим Анатолійович; Marshalok, Vadym; Мерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna; Шурчкова, Юлія Олександрівна; Shurchkova, Julia; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Гребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana
2014Теоретичні основи технологій харчових виробництвМерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Ломова, Неоніла Миколаївна; Lomova, Neonila; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2024Удосконалення технології підрощення та розроблення кормової добавки для годівлі молоді австралійського червоноклешневого рака Cherax quadricarinatusЖарчинська, Валерія Сергіївна; Zharchynska, Valeriia
2023Харчова та енергетична цінність зернових батончиківНадточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna
2024-11-19Якісні показники та енергетична цінність побічної продукції кукурудзиЗасуха, Андрій Анатолійович; Zasuha, Andriy; Вахній, Сергій Петрович; Vakhnіy, Serhii; Козак, Леонід Андрійович; Kozak, Leonid; Городецький, Олександр Степанович; Gorodetsky, Oleksandr
2017Якість м`яса молоднячку свиней за різних умов утриманняПовод, Микола Григорович; Povod, Mykola; Луценко, Марія Михайлівна; Lutsenko, Mariia; Іжболдіна, Олена Олександрівна; Izhboldina, Olena; Грищенко, Сергій Миколайович; Grishchenko, Serhii
2023Якість м’яса курчат-бройлерів за згодовування неорганічної форми селенуГриневич, Наталя Євгенівна; Grynevych, Nataliia; Ткачук, Світлана Алимівна; Tkachuk, Svitlana; Соболєв, Олександр Іванович; Sobolev, Оlexander; Савчук, Любов Броніславівна; Savchuk, Lyubov