Перегляд зібрання за групою - Теми antioxidants

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 20 із 21  далі >
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023The use of food additives and ingredients in the production of canned meat and vegetable productsPrilipko, Tetiana; Приліпко, Тетяна Миколаївна; Bukalova, Natalia; Букалова, Наталія Володимирівна; Bogatko, Nadiіa; Богатко, Надія Михайлівна; Lyasota, Vasily; Лясота, Василь Петрович
2004Антиоксиданти біологічного походження у молочному жиріЗагоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Димань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Ільніцький, Микола Григорович; Ilnitskiy, Мikolay
2005Антиоксидантний потенціал ефірних олій спецій у молочному жиріЗагоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Димань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana
2011Антиоксидантні властивості рослинних олій у молочному жиріДимань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila
2015Біохімічні показники та продуктивні якості курей-несучок за використаннчнаночастинок діоксиду церіюШадура, Юрій Миколайович; Shadura, Yurii; Співак, Микола Якович; Spyvac, Mikola; Бітюцький, Володимир Семенович; Bitutsky, Volodimir; Мельниченко, Олександр Миколайович; Melnichenko, Oleksandr; Сотніченко, Ірина; Sotnichenko, Irina; Щербаков, Олександр; Shcherbakov, Oleksandr; Демченко, Олександр; Demchenko, Oleksandr; Жолобак, Надія; Zholobak, Nadiy
1999Використання деяких антиоксидантних препаратiв у тваринництвіЦехмістренко, Світлана Іванівна; Tsekhmistrenko, Svitlana
2004Дослідження нових видів стерилізованого консервованого маслаЛомова, Неоніла Миколаївна; Lomova, Neonila; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2023Ефективність використання кормової добавки “Бутаселмевіт-плюс” у складі комбікормів для молодняку свинейМартишук, Тетяна Василівна; Martyshuk, Tetiana; Гутий, Богдан Володимирович; Gutyj, Bogdan; Соболєва, Світлана Василівна; Sobolieva, Svitlana; Халак, Віктор Іванович; Khalak, Viktor; Возна, Ольга Євгенівна; Vozna, Olha; Тодорюк, Василь Борисович; Todoriuk, Vasyl
2003Застосування біоантиоксидантів для підвищення стійкості вершкового маслаДимань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila
2013Збільшення строку придатності до споживання стерилізованого вершкового маслаЛомова, Неоніла Миколаївна; Lomova, Neonila; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2007Методичні рекомендації щодо застосування антиоксидантів рослинного походження для гальмування авто окиснення молочного жируЗагоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Димань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana
2020Перспективи використання рослинних добавок як інгібіторів окиснення харчових жирівЗагоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana
2008Показники ліпідного і білкового обмінів у нирках перепелів за дії селеніту натріюЦехмістренко, Оксана Сергіївна; Tsekhmistrenko, Oksana; Цехмистренко, Оксана Сергеевна
2013Поліпшення якості ковбасних виробів за допомогою біоантиоксидантівЗагоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Димань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana
2005Спосіб гальмування автоокиснення молочного жируДимань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Домбровська, Юлія Олександрівна; Dombrovska, Julia
2005Спосіб гальмування автоокиснення молочного жируДимань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Губаненко, Володимир Миколайович; Gubanenko, Vladimir
2005Спосіб гальмування автоокиснення молочного жируДимань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana
2006Спосіб гальмування автоокиснення молочного жируДимань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila
2005Спосіб гальмування автоокиснення молочного жируДимань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila
2004Стерилізоване консервоване масло: науковці дослідили технологічні аспекти його виготовленняЛомова, Неоніла Миколаївна; Lomova, Neonila; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy