Перегляд зібрання за групою - Автори Мерзлов, Сергій Віталійович

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 67 до 71 із 71 < назад 
Дата випускуНазваАвтор(и)
2010Удосконалення складу поживного середовища для біотехнології одержання целюлазБолоховська, Валентина Антонівна; Bolkhovskia, Valentyna; Болоховський, Владислав Вікторович; Bolkhovskyi, Vladyslav; Благодір, Андрій Миколайович; Blagodir, Andrii; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Бомко, Лідія Григорівна; Bomko, Lidiia
2016Харчові технологіїМерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Ломова, Неоніла Миколаївна; Lomova, Neonila; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy; Сніжко, Ольга Олегівна; Snizhko, Olha
2022Хімічний склад меду у раціонах відвідувачів готельно-ресторанних комплексів БілоцерківщиниМерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Недашківська, Наталія Володимирівна; Nedashkivska, Natalia; Недашківський, Володимир Михайлович; Nedashkivskyi, Volodymyr; Шурчкова, Юлія Олександрівна; Shurchkova, Yulia; Мерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna
2012Хімічний склад мяса бройлерів за умов використання у складі комбікормів іммобілізованих ферментів, йоду та змішанолігандного комплексу кобальтуМерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Качан, Анатолій Дмитрович; Kachan, Anatoliy
2013Хімічний склад сироватки молока – компонента поживного середовища для Spirulina platensisХоменко, Анастасія Дмитрівна; Khomenko, Anastasia; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii