Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9285
Title: Виявлення фальсифікації вершкового масла за додавання рослинних жирів
Other Titles: Detection of falsification of butter with the addition of vegetable fats
Authors: Богатко, Надія Михайлівна
Bogatko, Nadiya
Букалова, Наталія Володимирівна
Bukalova, Natalia
Приліпко, Тетяна Миколаївна
Prylipko, Tetiana
Мазур, Тетяна Григорівна
Mazur, Tetyana
Keywords: рослинні жири;масло;ветеринарно-санітарна експертиза масла;vegetable fats;butter;veterinary and sanitary examination of oil
Issue Date: 2023
Citation: Виявлення фальсифікації вершкового масла за додавання рослинних жирів / Н.М. Богатко, Н.В. Букалова, Т.М. Приліпко, Т.Г. Мазур // Збірник матеріалів ІІІ Міжнародної наук.-практ. конф. «Актуальні аспекти розвитку науки і освіти» ( Одеський державний аграрний університет, 09–10 листопада 2023 р.). – Одеса, 2023. - С.23-25.
Abstract: Одним із завдань фахівців ветеринарної медицини, що здійснюють державний ризикорієнтований контроль, є виявлення недобросовісних виробників, які випускають в обіг молочні продукти, а саме вершкове масло, склад якого відрізняється від традиційних, або змінено навмисно.
Description: One of the tasks of veterinary medicine specialists who carry out state risk-oriented control is to identify unscrupulous manufacturers who release dairy products, namely butter, the composition of which differs from traditional, or changed on purpose.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9285
metadata.dc.identifier.udc: 636.09:614.31:637.1:665.11
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vyjavlennja_fal'syfikacii'.pdf665,43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.