Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9285
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБогатко, Надія Михайлівна-
dc.contributor.authorBogatko, Nadiya-
dc.contributor.authorБукалова, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorBukalova, Natalia-
dc.contributor.authorПриліпко, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorPrylipko, Tetiana-
dc.contributor.authorМазур, Тетяна Григорівна-
dc.contributor.authorMazur, Tetyana-
dc.date.accessioned2023-12-28T08:17:58Z-
dc.date.available2023-12-28T08:17:58Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationВиявлення фальсифікації вершкового масла за додавання рослинних жирів / Н.М. Богатко, Н.В. Букалова, Т.М. Приліпко, Т.Г. Мазур // Збірник матеріалів ІІІ Міжнародної наук.-практ. конф. «Актуальні аспекти розвитку науки і освіти» ( Одеський державний аграрний університет, 09–10 листопада 2023 р.). – Одеса, 2023. - С.23-25.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9285-
dc.descriptionOne of the tasks of veterinary medicine specialists who carry out state risk-oriented control is to identify unscrupulous manufacturers who release dairy products, namely butter, the composition of which differs from traditional, or changed on purpose.uk_UA
dc.description.abstractОдним із завдань фахівців ветеринарної медицини, що здійснюють державний ризикорієнтований контроль, є виявлення недобросовісних виробників, які випускають в обіг молочні продукти, а саме вершкове масло, склад якого відрізняється від традиційних, або змінено навмисно.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectрослинні жириuk_UA
dc.subjectмаслоuk_UA
dc.subjectветеринарно-санітарна експертиза маслаuk_UA
dc.subjectvegetable fatsuk_UA
dc.subjectbutteruk_UA
dc.subjectveterinary and sanitary examination of oiluk_UA
dc.titleВиявлення фальсифікації вершкового масла за додавання рослинних жирівuk_UA
dc.title.alternativeDetection of falsification of butter with the addition of vegetable fatsuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc636.09:614.31:637.1:665.11uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vyjavlennja_fal'syfikacii'.pdf665,43 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.