Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9285
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Богатко, Надія Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Bogatko, Nadiya | - |
dc.contributor.author | Букалова, Наталія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Bukalova, Natalia | - |
dc.contributor.author | Приліпко, Тетяна Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Prylipko, Tetiana | - |
dc.contributor.author | Мазур, Тетяна Григорівна | - |
dc.contributor.author | Mazur, Tetyana | - |
dc.date.accessioned | 2023-12-28T08:17:58Z | - |
dc.date.available | 2023-12-28T08:17:58Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Виявлення фальсифікації вершкового масла за додавання рослинних жирів / Н.М. Богатко, Н.В. Букалова, Т.М. Приліпко, Т.Г. Мазур // Збірник матеріалів ІІІ Міжнародної наук.-практ. конф. «Актуальні аспекти розвитку науки і освіти» ( Одеський державний аграрний університет, 09–10 листопада 2023 р.). – Одеса, 2023. - С.23-25. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9285 | - |
dc.description | One of the tasks of veterinary medicine specialists who carry out state risk-oriented control is to identify unscrupulous manufacturers who release dairy products, namely butter, the composition of which differs from traditional, or changed on purpose. | uk_UA |
dc.description.abstract | Одним із завдань фахівців ветеринарної медицини, що здійснюють державний ризикорієнтований контроль, є виявлення недобросовісних виробників, які випускають в обіг молочні продукти, а саме вершкове масло, склад якого відрізняється від традиційних, або змінено навмисно. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | рослинні жири | uk_UA |
dc.subject | масло | uk_UA |
dc.subject | ветеринарно-санітарна експертиза масла | uk_UA |
dc.subject | vegetable fats | uk_UA |
dc.subject | butter | uk_UA |
dc.subject | veterinary and sanitary examination of oil | uk_UA |
dc.title | Виявлення фальсифікації вершкового масла за додавання рослинних жирів | uk_UA |
dc.title.alternative | Detection of falsification of butter with the addition of vegetable fats | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 636.09:614.31:637.1:665.11 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
vyjavlennja_fal'syfikacii'.pdf | 665,43 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.