Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9120
Title: Державний контроль харчових продуктів за виробництва та обігу на підставі ризик-орієнтованого підходу
Other Titles: State control of food products for production and circulation based on a risk-oriented approach
Authors: Богатко, Надія Михайлівна
Bogatko, Nadiya
Букалова, Наталія Володимирівна
Bukalova, Natalia
Мазур, Тетяна Григорівна
Mazur, Tetyana
Приліпко, Тетяна Миколаївна
Prilipko, Tetiana
Keywords: державний контроль харчових продуктів;харчові продукти;безпека;санітарногігієнічні вимоги;state control of food products;food;security;sanitary and hygienic requirements
Issue Date: 2023
Citation: Державний контроль харчових продуктів за виробництва та обігу на підставі ризик-орієнтованого підходу / Н.М. Богатко, Н.В. Букалова, Т.Г. Мазур, Т.М. Приліпко // Матеріали наук.-практ. онлайн конф. «Безпечність та якість харчових продуктів у концепції «Єдине здоров’я» (ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького, 1–2 червня 2023 р.). - Львів, 2023. – С.6-7.
Abstract: Метою досліджень було визначення наукових критеріїв та ступеня ризику внаслідок оцінювання санітарно-гігієнічного стану потужностей з виробництва харчових продуктів за впровадження системи НАССР та системи простежуваності. Матеріалом були харчові продукти потужностей з виробництва та обігу, а також національні та міжнародні нормативно-правові акти.
Description: The purpose of the research was determination of scientific criteria and degree of risk due to the assessment of the sanitary and hygienic condition capacities for the production of food products for implementation of the HACCP system and the system traceability The material was food products production and circulation capacities, as well as national and international legal acts.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9120
metadata.dc.identifier.udc: 614.31:613.26:006.15
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
derzhavnyj_kontrol'.pdf569 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.