Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9120
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБогатко, Надія Михайлівна-
dc.contributor.authorBogatko, Nadiya-
dc.contributor.authorБукалова, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorBukalova, Natalia-
dc.contributor.authorМазур, Тетяна Григорівна-
dc.contributor.authorMazur, Tetyana-
dc.contributor.authorПриліпко, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorPrilipko, Tetiana-
dc.date.accessioned2023-11-20T09:53:07Z-
dc.date.available2023-11-20T09:53:07Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationДержавний контроль харчових продуктів за виробництва та обігу на підставі ризик-орієнтованого підходу / Н.М. Богатко, Н.В. Букалова, Т.Г. Мазур, Т.М. Приліпко // Матеріали наук.-практ. онлайн конф. «Безпечність та якість харчових продуктів у концепції «Єдине здоров’я» (ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького, 1–2 червня 2023 р.). - Львів, 2023. – С.6-7.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9120-
dc.descriptionThe purpose of the research was determination of scientific criteria and degree of risk due to the assessment of the sanitary and hygienic condition capacities for the production of food products for implementation of the HACCP system and the system traceability The material was food products production and circulation capacities, as well as national and international legal acts.uk_UA
dc.description.abstractМетою досліджень було визначення наукових критеріїв та ступеня ризику внаслідок оцінювання санітарно-гігієнічного стану потужностей з виробництва харчових продуктів за впровадження системи НАССР та системи простежуваності. Матеріалом були харчові продукти потужностей з виробництва та обігу, а також національні та міжнародні нормативно-правові акти.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectдержавний контроль харчових продуктівuk_UA
dc.subjectхарчові продуктиuk_UA
dc.subjectбезпекаuk_UA
dc.subjectсанітарногігієнічні вимогиuk_UA
dc.subjectstate control of food productsuk_UA
dc.subjectfooduk_UA
dc.subjectsecurityuk_UA
dc.subjectsanitary and hygienic requirementsuk_UA
dc.titleДержавний контроль харчових продуктів за виробництва та обігу на підставі ризик-орієнтованого підходуuk_UA
dc.title.alternativeState control of food products for production and circulation based on a risk-oriented approachuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc614.31:613.26:006.15uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
derzhavnyj_kontrol'.pdf569 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.