Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8321
Title: | Особливості біотехнологічного процесу виробництва субстрату для вирощування гливи |
Other Titles: | Peculiarities of the biotechnological process of substrate production for growing mushrooms Особенности биотехнологического процесса производства субстрата для выращивания вешенки |
Authors: | Голуб, Геннадій Анатолійовия Гайденко, Олег Миколайович Кепко, Олег Ігорович Golub, Gennadii Haidenko, Oleg Kepko, Oleg |
Keywords: | субстрат із соломи;виробництво субстрату;глива;ферментація;пастеризаціона камера;упакування субстрату;straw substrate;substrate production;oyster mushroom;fermentation;pasteurization chamber;substrate packaging |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Вінницький НАУ |
Citation: | Голуб Г.А., Гайденко О.М., Кепко О.І. Особливості біотехнологічного процесу виробництва субстрату для вирощування гливи / Зб. наук. пр. Вінницького НАУ, серія тех. науки, вип. 7, – 2011., – С.67-73. |
Abstract: | Розроблено технологічний процес виробництва соломистого субстрату для вирощування гливи методом ферментації в пастеризаційній камері з використанням поршневого ущільнювача при ущільненні та упаковці субстрату в мішки. Разработан технологический процесс производства соломистого субстрата для выращивания вешенки методом ферментации в пастеризационной камере с использованием поршневого уплотнителя при уплотнении и упаковке субстрата в мешки. A process of production straw substrate for oyster mushroom cultivation by fermentation in pasteryzatsiyniy chamber with piston sealing with sealing and packaging substrate in bags. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8321 |
metadata.dc.identifier.udc: | 631.333: 631.879.4 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2011 - Особливості біотехнологічного процесу виробництва субстрату для вирощування гливи.pdf | 549,12 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.