Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8321
Назва: Особливості біотехнологічного процесу виробництва субстрату для вирощування гливи
Інші назви: Peculiarities of the biotechnological process of substrate production for growing mushrooms
Особенности биотехнологического процесса производства субстрата для выращивания вешенки
Автори: Голуб, Геннадій Анатолійовия
Гайденко, Олег Миколайович
Кепко, Олег Ігорович
Golub, Gennadii
Haidenko, Oleg
Kepko, Oleg
Ключові слова: субстрат із соломи;виробництво субстрату;глива;ферментація;пастеризаціона камера;упакування субстрату;straw substrate;substrate production;oyster mushroom;fermentation;pasteurization chamber;substrate packaging
Дата публікації: 2011
Видавництво: Вінницький НАУ
Бібліографічний опис: Голуб Г.А., Гайденко О.М., Кепко О.І. Особливості біотехнологічного процесу виробництва субстрату для вирощування гливи / Зб. наук. пр. Вінницького НАУ, серія тех. науки, вип. 7, – 2011., – С.67-73.
Короткий огляд (реферат): Розроблено технологічний процес виробництва соломистого субстрату для вирощування гливи методом ферментації в пастеризаційній камері з використанням поршневого ущільнювача при ущільненні та упаковці субстрату в мішки. Разработан технологический процесс производства соломистого субстрата для выращивания вешенки методом ферментации в пастеризационной камере с использованием поршневого уплотнителя при уплотнении и упаковке субстрата в мешки. A process of production straw substrate for oyster mushroom cultivation by fermentation in pasteryzatsiyniy chamber with piston sealing with sealing and packaging substrate in bags.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8321
УДК: 631.333: 631.879.4
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.