Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7784
Назва: Технологія виробництва молока і яловичини
Інші назви: Technology of milk and beef production
Автори: Борщ, Олександр Васильович
Borshch, Oleksandr
Борщ, Олександр Олександрович
Borshch, Oleksandr
Косіор, Леся Тарасівна
Kosior, Lesia
Ключові слова: корова;екстер'єр;конституція;продуктивність;молоко;яловичина;корівник;машини та обладнання;технологія;процес;експлуатація;економічна ефективність;cow;exterior;constitution;productivity;milk;beef;cowshed;machinery and equipment;technology;process;operation;economic efficiency
Дата публікації: 2021
Видавництво: Білоцерківський НАУ
Бібліографічний опис: Технологія виробництва молока і яловичини: навчальний посібник-практикум для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" / Укл.: О.В.Борщ, О.О.Борщ, Л.Т. Косіор.- Біла Церква: БНАУ, 2021 .- 171 с.
Короткий огляд (реферат): Наведено методики виконання практичних занять у виробничих умовах молочної ферми з конституції і екстер'єру великої рогатої худоби, виробничого і племінного обліку, молочної і м'ясної продуктивності, бонітування та аналізу технологічних процесів виробництва молока і яловичини.
Опис: Methods of practical classes in the production conditions of a dairy farm on the constitution and exterior of cattle, production and breeding accounting, dairy and meat productivity, grading and analysis of technological processes of milk and beef production are given.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7784
УДК: 636.2.033./034
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tekhnolohiia_vyrobnytstva.pdf8,13 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.