Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7784
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБорщ, Олександр Васильович-
dc.contributor.authorBorshch, Oleksandr-
dc.contributor.authorБорщ, Олександр Олександрович-
dc.contributor.authorBorshch, Oleksandr-
dc.contributor.authorКосіор, Леся Тарасівна-
dc.contributor.authorKosior, Lesia-
dc.date.accessioned2022-06-30T13:53:20Z-
dc.date.available2022-06-30T13:53:20Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationТехнологія виробництва молока і яловичини: навчальний посібник-практикум для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" / Укл.: О.В.Борщ, О.О.Борщ, Л.Т. Косіор.- Біла Церква: БНАУ, 2021 .- 171 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7784-
dc.descriptionMethods of practical classes in the production conditions of a dairy farm on the constitution and exterior of cattle, production and breeding accounting, dairy and meat productivity, grading and analysis of technological processes of milk and beef production are given.uk_UA
dc.description.abstractНаведено методики виконання практичних занять у виробничих умовах молочної ферми з конституції і екстер'єру великої рогатої худоби, виробничого і племінного обліку, молочної і м'ясної продуктивності, бонітування та аналізу технологічних процесів виробництва молока і яловичини.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський НАУuk_UA
dc.subjectкороваuk_UA
dc.subjectекстер'єрuk_UA
dc.subjectконституціяuk_UA
dc.subjectпродуктивністьuk_UA
dc.subjectмолокоuk_UA
dc.subjectяловичинаuk_UA
dc.subjectкорівникuk_UA
dc.subjectмашини та обладнанняuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectпроцесuk_UA
dc.subjectексплуатаціяuk_UA
dc.subjectекономічна ефективністьuk_UA
dc.subjectcowuk_UA
dc.subjectexterioruk_UA
dc.subjectconstitutionuk_UA
dc.subjectproductivityuk_UA
dc.subjectmilkuk_UA
dc.subjectbeefuk_UA
dc.subjectcowsheduk_UA
dc.subjectmachinery and equipmentuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjectprocessuk_UA
dc.subjectoperationuk_UA
dc.subjecteconomic efficiencyuk_UA
dc.titleТехнологія виробництва молока і яловичиниuk_UA
dc.title.alternativeTechnology of milk and beef productionuk_UA
dc.typeКнигаuk_UA
dc.identifier.udc636.2.033./034uk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tekhnolohiia_vyrobnytstva.pdf8,13 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.