Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7784
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Борщ, Олександр Васильович | - |
dc.contributor.author | Borshch, Oleksandr | - |
dc.contributor.author | Борщ, Олександр Олександрович | - |
dc.contributor.author | Borshch, Oleksandr | - |
dc.contributor.author | Косіор, Леся Тарасівна | - |
dc.contributor.author | Kosior, Lesia | - |
dc.date.accessioned | 2022-06-30T13:53:20Z | - |
dc.date.available | 2022-06-30T13:53:20Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Технологія виробництва молока і яловичини: навчальний посібник-практикум для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" / Укл.: О.В.Борщ, О.О.Борщ, Л.Т. Косіор.- Біла Церква: БНАУ, 2021 .- 171 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7784 | - |
dc.description | Methods of practical classes in the production conditions of a dairy farm on the constitution and exterior of cattle, production and breeding accounting, dairy and meat productivity, grading and analysis of technological processes of milk and beef production are given. | uk_UA |
dc.description.abstract | Наведено методики виконання практичних занять у виробничих умовах молочної ферми з конституції і екстер'єру великої рогатої худоби, виробничого і племінного обліку, молочної і м'ясної продуктивності, бонітування та аналізу технологічних процесів виробництва молока і яловичини. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський НАУ | uk_UA |
dc.subject | корова | uk_UA |
dc.subject | екстер'єр | uk_UA |
dc.subject | конституція | uk_UA |
dc.subject | продуктивність | uk_UA |
dc.subject | молоко | uk_UA |
dc.subject | яловичина | uk_UA |
dc.subject | корівник | uk_UA |
dc.subject | машини та обладнання | uk_UA |
dc.subject | технологія | uk_UA |
dc.subject | процес | uk_UA |
dc.subject | експлуатація | uk_UA |
dc.subject | економічна ефективність | uk_UA |
dc.subject | cow | uk_UA |
dc.subject | exterior | uk_UA |
dc.subject | constitution | uk_UA |
dc.subject | productivity | uk_UA |
dc.subject | milk | uk_UA |
dc.subject | beef | uk_UA |
dc.subject | cowshed | uk_UA |
dc.subject | machinery and equipment | uk_UA |
dc.subject | technology | uk_UA |
dc.subject | process | uk_UA |
dc.subject | operation | uk_UA |
dc.subject | economic efficiency | uk_UA |
dc.title | Технологія виробництва молока і яловичини | uk_UA |
dc.title.alternative | Technology of milk and beef production | uk_UA |
dc.type | Книга | uk_UA |
dc.identifier.udc | 636.2.033./034 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні видання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tekhnolohiia_vyrobnytstva.pdf | 8,13 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.