Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7784
Title: | Технологія виробництва молока і яловичини |
Other Titles: | Technology of milk and beef production |
Authors: | Борщ, Олександр Васильович Borshch, Oleksandr Борщ, Олександр Олександрович Borshch, Oleksandr Косіор, Леся Тарасівна Kosior, Lesia |
Keywords: | корова;екстер'єр;конституція;продуктивність;молоко;яловичина;корівник;машини та обладнання;технологія;процес;експлуатація;економічна ефективність;cow;exterior;constitution;productivity;milk;beef;cowshed;machinery and equipment;technology;process;operation;economic efficiency |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Білоцерківський НАУ |
Citation: | Технологія виробництва молока і яловичини: навчальний посібник-практикум для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" / Укл.: О.В.Борщ, О.О.Борщ, Л.Т. Косіор.- Біла Церква: БНАУ, 2021 .- 171 с. |
Abstract: | Наведено методики виконання практичних занять у виробничих умовах молочної ферми з конституції і екстер'єру великої рогатої худоби, виробничого і племінного обліку, молочної і м'ясної продуктивності, бонітування та аналізу технологічних процесів виробництва молока і яловичини. |
Description: | Methods of practical classes in the production conditions of a dairy farm on the constitution and exterior of cattle, production and breeding accounting, dairy and meat productivity, grading and analysis of technological processes of milk and beef production are given. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7784 |
metadata.dc.identifier.udc: | 636.2.033./034 |
Appears in Collections: | Навчальні видання |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tekhnolohiia_vyrobnytstva.pdf | 8,13 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.