Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7784
Title: Технологія виробництва молока і яловичини
Other Titles: Technology of milk and beef production
Authors: Борщ, Олександр Васильович
Borshch, Oleksandr
Борщ, Олександр Олександрович
Borshch, Oleksandr
Косіор, Леся Тарасівна
Kosior, Lesia
Keywords: корова;екстер'єр;конституція;продуктивність;молоко;яловичина;корівник;машини та обладнання;технологія;процес;експлуатація;економічна ефективність;cow;exterior;constitution;productivity;milk;beef;cowshed;machinery and equipment;technology;process;operation;economic efficiency
Issue Date: 2021
Publisher: Білоцерківський НАУ
Citation: Технологія виробництва молока і яловичини: навчальний посібник-практикум для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" / Укл.: О.В.Борщ, О.О.Борщ, Л.Т. Косіор.- Біла Церква: БНАУ, 2021 .- 171 с.
Abstract: Наведено методики виконання практичних занять у виробничих умовах молочної ферми з конституції і екстер'єру великої рогатої худоби, виробничого і племінного обліку, молочної і м'ясної продуктивності, бонітування та аналізу технологічних процесів виробництва молока і яловичини.
Description: Methods of practical classes in the production conditions of a dairy farm on the constitution and exterior of cattle, production and breeding accounting, dairy and meat productivity, grading and analysis of technological processes of milk and beef production are given.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7784
metadata.dc.identifier.udc: 636.2.033./034
Appears in Collections:Навчальні видання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tekhnolohiia_vyrobnytstva.pdf8,13 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.