Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7783
Назва: Удосконалення технологічного процесу виробництва молока та яловичини на фермі з поголів´ям _____корів: методичні рекомендації
Інші назви: Improving the technological process of milk and beef production on a farm with _____ cows: Methodical recommendations
Автори: Борщ, Олександр Олександрович
Borshch, Oleksandr
Борщ, Олександр Васильович
Borshch, Oleksandr
Ключові слова: корова;продуктивність;молоко;яловичина;корівник;машини та обладнання;технологія;процес експлуатації;економічна ефективність;cow;productivity;milk;beef;cowshed;machinery and equipment;technology;process operation;economic efficiency
Дата публікації: 2021
Видавництво: Білоцерківський НАУ
Бібліографічний опис: Удосконалення технологічного процесу виробництва молока та яловичини на фермі з поголів´ям _____корів: методичні рекомендації для виконання курсової роботи з дисципліни «Технолологія виробництва молока і яловичини» здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Укл.: О.О. Борщ, О.В. Борщ. – Біла Церква: БНАУ, 2021 .– 44 с.
Короткий огляд (реферат): Під час виконання курсової роботи студенти, застосовуючи одержані теоретичні знання і вміння працювати з літературою, набувають практичних навичок з оцінки ефективності виконання технологічних процесів і операцій з виробництва молока та яловичини на товарній фермі, оцінки продуктивних і племінних якостей використовуваних при цьому тварин. Методичні рекомендації передбачають розроблення заходів з удосконалення технологічного процесу виробництва молока та яловичини на фермі за індивідуальними завданнями на проектування, розробленими викладачем, або за матеріалами реальних тваринницьких ферм. Обов’язковими елементамимоделювання технологічного процесу є прогресивні, економічно найбільш доцільні заходи, операції і методи виробництва молока і яловичини та визначення економічної ефективності впровадження розроблених заходів.
Опис: When doing course work, students, applying the acquired theoretical knowledge and the ability to work with literature, acquire practical skills in evaluating the effectiveness of technological processes and operations for the production of milk and beef on a commercial farm; assessment of the productive and breeding qualities of the animals used. Methodological recommendations provide for the development of measures to improve the technological process of milk and beef production on the farm according to individual design tasks developed by the teacher, or based on materials from real livestock farms. Mandatory elements of the modeling of the technological process are progressive, more economically feasible measures, operations and methods for the production of milk and beef and determining the economic efficiency of the implementation of the developed measures.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7783
УДК: 636.2.033./034 (07)
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Udoskonalennia_tekhnol.pdf2,32 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.