Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7783
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБорщ, Олександр Олександрович-
dc.contributor.authorBorshch, Oleksandr-
dc.contributor.authorБорщ, Олександр Васильович-
dc.contributor.authorBorshch, Oleksandr-
dc.date.accessioned2022-06-30T13:51:58Z-
dc.date.available2022-06-30T13:51:58Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationУдосконалення технологічного процесу виробництва молока та яловичини на фермі з поголів´ям _____корів: методичні рекомендації для виконання курсової роботи з дисципліни «Технолологія виробництва молока і яловичини» здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Укл.: О.О. Борщ, О.В. Борщ. – Біла Церква: БНАУ, 2021 .– 44 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7783-
dc.descriptionWhen doing course work, students, applying the acquired theoretical knowledge and the ability to work with literature, acquire practical skills in evaluating the effectiveness of technological processes and operations for the production of milk and beef on a commercial farm; assessment of the productive and breeding qualities of the animals used. Methodological recommendations provide for the development of measures to improve the technological process of milk and beef production on the farm according to individual design tasks developed by the teacher, or based on materials from real livestock farms. Mandatory elements of the modeling of the technological process are progressive, more economically feasible measures, operations and methods for the production of milk and beef and determining the economic efficiency of the implementation of the developed measures.uk_UA
dc.description.abstractПід час виконання курсової роботи студенти, застосовуючи одержані теоретичні знання і вміння працювати з літературою, набувають практичних навичок з оцінки ефективності виконання технологічних процесів і операцій з виробництва молока та яловичини на товарній фермі, оцінки продуктивних і племінних якостей використовуваних при цьому тварин. Методичні рекомендації передбачають розроблення заходів з удосконалення технологічного процесу виробництва молока та яловичини на фермі за індивідуальними завданнями на проектування, розробленими викладачем, або за матеріалами реальних тваринницьких ферм. Обов’язковими елементамимоделювання технологічного процесу є прогресивні, економічно найбільш доцільні заходи, операції і методи виробництва молока і яловичини та визначення економічної ефективності впровадження розроблених заходів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський НАУuk_UA
dc.subjectкороваuk_UA
dc.subjectпродуктивністьuk_UA
dc.subjectмолокоuk_UA
dc.subjectяловичинаuk_UA
dc.subjectкорівникuk_UA
dc.subjectмашини та обладнанняuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectпроцес експлуатаціїuk_UA
dc.subjectекономічна ефективністьuk_UA
dc.subjectcowuk_UA
dc.subjectproductivityuk_UA
dc.subjectmilkuk_UA
dc.subjectbeefuk_UA
dc.subjectcowsheduk_UA
dc.subjectmachinery and equipmentuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjectprocess operationuk_UA
dc.subjecteconomic efficiencyuk_UA
dc.titleУдосконалення технологічного процесу виробництва молока та яловичини на фермі з поголів´ям _____корів: методичні рекомендаціїuk_UA
dc.title.alternativeImproving the technological process of milk and beef production on a farm with _____ cows: Methodical recommendationsuk_UA
dc.typeМетодичні рекомендаціїuk_UA
dc.identifier.udc636.2.033./034 (07)uk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Udoskonalennia_tekhnol.pdf2,32 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.