Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7777
Назва: Морфологічні показники інкубаційних яєць курей за впливу сполук селену
Інші назви: Morphological parameters of chicken hatching eggs under the influence of selenium compounds
Морфологические показатели инкубационных яиц кур при влиянии соединений селена
Автори: Вакула, Богдан Володимирович
Vakula, Bogdan
Цехмістренко, Оксана Сергіївна
Tsekhmistrenko, Оksana
Ключові слова: кури;яйця;селеніт натрію;наноселен;пробіотик;chickens;eggs;sodium selenite;nanoselenium;probiotic;куры;яйца;пробиотик;селенит натрия
Дата публікації: 2022
Видавництво: Білоцерківський НАУ
Бібліографічний опис: Вакула Б.В. Морфологічні показники інкубаційних яєць курей за впливу сполук селену / Б. В. Вакула, О. С. Цехмістренко // Молодь – аграрній науці і виробництву. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти (Білоцерківський НАУ, 19 травня 2022 р.) .- Біла Церква: БНАУ, 2022 .– С. 37-38.
Короткий огляд (реферат): У роботі проаналізовано вплив неорганічної та наноформи селену та пробіотику у складі комбікорму курей на відносну масу, міцність та товщину яєчної шкаралупи, відносну масу жовтка та білка, висоту білка.
Опис: The influence of inorganic and nanoforms of selenium and probiotics in the composition of chicken feed on the relative weight, strength and thickness of the eggshell, the relative weight of the yolk and protein, the height of the protein are analyzed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7777
УДК: 636.087.72:636.52/.58.034
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Morfolohichni_pokaznyky.pdf2,52 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.