Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7755
Title: | Показники якості та товарознивча оцінка сметани |
Other Titles: | Quality indicators and commodity evaluation of sour cream |
Authors: | Швець, Аліна Василівна Shvets, Alina Джміль, Володимир Іванович Dzhmil, Volodymyr |
Keywords: | молоко;товарознавча оцінка;сметана;жирність;якість;фальсифікація;milk;commodity assessment;sour cream;fat content;quality;falsification |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | БНАУ |
Citation: | Швець А.В. Показники якості та товарознивча оцінка сметани / А.В. Швець, В.І. Джміль // Міжнар. наук.-практ. конф. магістрантів "Наукові пошуки молоді у XXI столітті. Актуальні проблеми ветеринарної медицини" (БНАУ,18 листопада 2021 р.). - Біла Церква, 2021. - С.22-24. |
Abstract: | В тезах викладено результати досліджень товарознавчої оцінки та якості сметани 15% жирності торгової марки «Простоквашино», яка реалізувалася в роздрібній торгівлі мережі супермаркетів АТБ міста Біла Церква. |
Description: | The abstracts present the results of research on commodity assessment and quality of sour cream 15% fat of the Prostokvashino trademark, which was sold in the retail trade of the ATB supermarket chain in Bila Church. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7755 |
metadata.dc.identifier.udc: | 636:614.31:637.12/.3 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
pokaznyky_jakosti_ta_tovaroznavcha.pdf | 566,52 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.