Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7755
Title: Показники якості та товарознивча оцінка сметани
Other Titles: Quality indicators and commodity evaluation of sour cream
Authors: Швець, Аліна Василівна
Shvets, Alina
Джміль, Володимир Іванович
Dzhmil, Volodymyr
Keywords: молоко;товарознавча оцінка;сметана;жирність;якість;фальсифікація;milk;commodity assessment;sour cream;fat content;quality;falsification
Issue Date: 2021
Publisher: БНАУ
Citation: Швець А.В. Показники якості та товарознивча оцінка сметани / А.В. Швець, В.І. Джміль // Міжнар. наук.-практ. конф. магістрантів "Наукові пошуки молоді у XXI столітті. Актуальні проблеми ветеринарної медицини" (БНАУ,18 листопада 2021 р.). - Біла Церква, 2021. - С.22-24.
Abstract: В тезах викладено результати досліджень товарознавчої оцінки та якості сметани 15% жирності торгової марки «Простоквашино», яка реалізувалася в роздрібній торгівлі мережі супермаркетів АТБ міста Біла Церква.
Description: The abstracts present the results of research on commodity assessment and quality of sour cream 15% fat of the Prostokvashino trademark, which was sold in the retail trade of the ATB supermarket chain in Bila Church.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7755
metadata.dc.identifier.udc: 636:614.31:637.12/.3
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
pokaznyky_jakosti_ta_tovaroznavcha.pdf566,52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.