Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7755
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШвець, Аліна Василівна-
dc.contributor.authorShvets, Alina-
dc.contributor.authorДжміль, Володимир Іванович-
dc.contributor.authorDzhmil, Volodymyr-
dc.date.accessioned2022-06-18T08:13:40Z-
dc.date.available2022-06-18T08:13:40Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationШвець А.В. Показники якості та товарознивча оцінка сметани / А.В. Швець, В.І. Джміль // Міжнар. наук.-практ. конф. магістрантів "Наукові пошуки молоді у XXI столітті. Актуальні проблеми ветеринарної медицини" (БНАУ,18 листопада 2021 р.). - Біла Церква, 2021. - С.22-24.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7755-
dc.descriptionThe abstracts present the results of research on commodity assessment and quality of sour cream 15% fat of the Prostokvashino trademark, which was sold in the retail trade of the ATB supermarket chain in Bila Church.uk_UA
dc.description.abstractВ тезах викладено результати досліджень товарознавчої оцінки та якості сметани 15% жирності торгової марки «Простоквашино», яка реалізувалася в роздрібній торгівлі мережі супермаркетів АТБ міста Біла Церква.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectмолокоuk_UA
dc.subjectтоварознавча оцінкаuk_UA
dc.subjectсметанаuk_UA
dc.subjectжирністьuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectфальсифікаціяuk_UA
dc.subjectmilkuk_UA
dc.subjectcommodity assessmentuk_UA
dc.subjectsour creamuk_UA
dc.subjectfat contentuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.subjectfalsificationuk_UA
dc.titleПоказники якості та товарознивча оцінка сметаниuk_UA
dc.title.alternativeQuality indicators and commodity evaluation of sour creamuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc636:614.31:637.12/.3uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
pokaznyky_jakosti_ta_tovaroznavcha.pdf566,52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.