Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7752
Title: Оцінка якості пельменів вд різного виробника
Other Titles: Evaluation of the quality of pelmeni vd different manufacturers
Authors: Козак, Сергій Сергійович
Kozak, Sergii
Хіцька, Оксана Анатоліївна
Khitska, Oksana
Keywords: напівфабрикати з м’ясом у тістовій оболонці заморожені;фізико-хімічні показники;національний стандарт;органолептичні показники;semi-finished products with meat in the dough shell are frozen;physico-chemical parameters;national standard;organoleptic indicators
Issue Date: 2021
Publisher: БНАУ
Citation: Козак С.С. Оцінка якості пельменів вд різного виробника / С.С. Козак, О.А. Хіцька // Міжнар. наук.-практ. конф. магістрантів "Наукові пошуки молоді у XXI столітті. Актуальні проблеми ветеринарної медицини" (БНАУ,18 листопада 2021 р.). - Біла Церква, 2021. - С.17-18.
Abstract: Наведений аналіз оцінки якості пельменів від різного виробника за органолептичними та фізико-хімічними показниками.
Description: The analysis of an estimation of quality of pelmeni from different manufacturer on organoleptic and physico-chemical parameters.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7752
metadata.dc.identifier.udc: 636.09:614.31:637.051
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ocinka_jakosti_pel'meniv.pdf634,07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.