Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7752
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Козак, Сергій Сергійович | - |
dc.contributor.author | Kozak, Sergii | - |
dc.contributor.author | Хіцька, Оксана Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Khitska, Oksana | - |
dc.date.accessioned | 2022-06-18T08:13:12Z | - |
dc.date.available | 2022-06-18T08:13:12Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Козак С.С. Оцінка якості пельменів вд різного виробника / С.С. Козак, О.А. Хіцька // Міжнар. наук.-практ. конф. магістрантів "Наукові пошуки молоді у XXI столітті. Актуальні проблеми ветеринарної медицини" (БНАУ,18 листопада 2021 р.). - Біла Церква, 2021. - С.17-18. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7752 | - |
dc.description | The analysis of an estimation of quality of pelmeni from different manufacturer on organoleptic and physico-chemical parameters. | uk_UA |
dc.description.abstract | Наведений аналіз оцінки якості пельменів від різного виробника за органолептичними та фізико-хімічними показниками. | uk_UA |
dc.publisher | БНАУ | uk_UA |
dc.subject | напівфабрикати з м’ясом у тістовій оболонці заморожені | uk_UA |
dc.subject | фізико-хімічні показники | uk_UA |
dc.subject | національний стандарт | uk_UA |
dc.subject | органолептичні показники | uk_UA |
dc.subject | semi-finished products with meat in the dough shell are frozen | uk_UA |
dc.subject | physico-chemical parameters | uk_UA |
dc.subject | national standard | uk_UA |
dc.subject | organoleptic indicators | uk_UA |
dc.title | Оцінка якості пельменів вд різного виробника | uk_UA |
dc.title.alternative | Evaluation of the quality of pelmeni vd different manufacturers | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 636.09:614.31:637.051 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ocinka_jakosti_pel'meniv.pdf | 634,07 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.